NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Hallo ! Wij, een jong frans-nederlands gezin, zoeken voor onze 3 kinderen (een zoon van 5 en een dochter en zoon van 3) een leuke Nederlandse oppas voor af en toe een vrijdag- of zaterdagavond. We wonen in Colombes en het zou erg fijn zijn als de oppas niet te ver weg woont ivm evt ophalen en wegbrengen, maar we hebben ook genoeg slaapgelegenheid om evt te kunnen blijven slapen.
Hopelijk tot gauw !
Groetjes, Meta Marinovic

Weergaven: 303

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20120915, Ile-de-France, Kinderen

Reactie van naima op 16 September 2012 op 13.01

Dag Meta!

Ik toon graag interesse. Ik ben Naima, ben 29 jaar, getrouwd en heb drie zoontjes van 7, 5 en 4 jaar, dus het tot nu toe heel wat ervaring! Ik woon in het centrum van Argenteuil en dat ligt niet ver van Colombes.

Reactie van Montet op 2 Oktober 2012 op 20.44

Hallo, ik ben Paul en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Rueil Malmaison en heb in de vakanties vaker op kinderen gepast. Ik ben zelf ook Frans en Nederlands en praat allebei de talen. Ik kan vooral oppassen op zaterdagavonden. Op zaterdagochtend heb ik school, dus dat is iets moeilijker.

Ik hoor graag van jullie. Vriendelijke groet, Paul Montet

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0