NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Er is weer een nieuwe aflevering van de nieuwsbrief over de Franse Verkiezingen.

Het laatste nieuws over deze spannende campagne, twee keer per week gratis in uw mailbox, door journalist Stefan de Vries (RTL, France 24, France 3, BBC Radio).

Abonneer hier.

Weergaven: 944

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20170214

Reactie van Theodora Besse op 15 Februari 2017 op 10.02

Alweer niets ontvangen. Vreemd, want de Nieuwsbrief "Trump daily" van NOS- en Nieuwsuurcorrespondent Arjen van der Horst, die ook via GetRevue komt, ontvang ik wel. Enfin, geen nood, alle nieuwsbrieven van Stefan de Vries zijn ook hier te vinden.

Reactie van Stefan de Vries op 15 Februari 2017 op 10.04

Vreemd. Ik zal de vraag stellen aan GetRevue

Reactie van Lena op 15 Februari 2017 op 13.59

@John: dat kun je toch zelf instellen dat dit geen reclame is? 

Reactie van Susan op 15 Februari 2017 op 15.51
ik ontvang ook de nieuwsbrieven.
Reactie van Theodora Besse op 15 Februari 2017 op 16.03

Misschien is het handig wanneer mensen alleen melden dat ze de nieuwsbrieven NIET ontvangen.

Reactie van Louise (68) op 15 Februari 2017 op 16.17

Bij mij komt de nieuwsbrief ook niet binnen. En ik heb geen spambox (althans niet dat ik weet ;)

Reactie van Stefan de Vries op 15 Februari 2017 op 16.37

Ik speel het door aan GetRevue. In principe heeft iedere mailprovider en mailprogramma een spambox, soms goed verborgen.

Reactie van Stefan de Vries op 15 Februari 2017 op 16.41

Kan iedereen die zich wel heeft opgegeven maar geen nieuwsbrief heeft ontvangen, mij hun emailadres in een privébericht sturen? Dan kan ik het nagaan in de lijst. Ik zal de emailadressen nergens anders voor gebruiken, uiteraard.

Reactie van Hanneke Sanders op 15 Februari 2017 op 17.12

Ik heb net, na wat zoeken, de mail voor het bevestigen van van mijn adres, in de spambox gevonden. Bevestiging gedaan en meteen het volgende antwoord in mijn inbox gevonden "Thank you for subscribing". Ik denk dat het nu wel goedkomt.

Reactie van Theodora Besse op 15 Februari 2017 op 17.39

Louise, ook ik heb geen spambox. Maar wanneer je op de site van je provider kijkt, heb je daar ook een email-account. Daarin heb ik wel een spambox. Maar ook daar zitten de nieuwsbrieven niet in...

La Colline, de logica van je laatste opmerking snap ik niet.

Hanneke, ook ik ontving (gewoon in m'n inbox) een bevestiging, maar vervolgens niets meer. De link met eerdere artikelen heb ik gewoon onder mijn Bladwijzers/Favorieten gezet. Zodra een nieuwsbrief is verstuurd staat hij daar ook in. Vind ik wel zo makkelijk en ik heb alle nieuwsbrieven op een rijtje bij elkaar. Zie de link in mijn eerste reactie.

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0