Veel gezondheid en geniet van de rust in deze tijden van sociale isolatie!!
NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Maanden geleden heb ik mij geabonneerd op de tweewekelijkse nieuwsbrief over Europa (Europa Nu) van Stefan de Vries. Iedere maand wordt keurig netjes 2€ van mijn rekening afgeschreven, maar vervolgens verschijnen er zelden of nooit nieuwsbrieven. Ik geloof dat ik er in totaal twee of drie heb ontvangen in een periode van pakweg vier maanden. Steeds laat ik als reactie aan Stefan weten dat ik wel weer eens wat Europa-nieuws wil lezen, maar daar wordt niet op gereageerd. Welke ervaring hebben andere leden hiermee?

Weergaven: 1308

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20180905, Geldzaken

Reactie van Theodora Besse op 6 September 2018 op 6.52


Ik ben ook al lang geabonneerd op Stefan's Nieuwsbrief (Frankrijk). Hij plaatste zijn nieuwsbrief ook altijd in dit forum. Op de Europa Nieuwsbrief (à € 2) heb ik me nooit geabonneerd, maar ik ontving hem toch. EU-nieuws hield ik op een andere manier bij, via de nieuwsbrief van Europa-nu.nl. Nu al lang helemaal niets meer van Stefan gehoord. Vakantie? Anders dan Arjen van der Horst met zijn wekelijkse "Trump Weekly" heeft Stefan geen vervanger wanneer hij afwezig is.

Ik zal hem een PB sturen. Misschien reageert hij daar op. Zo ja, dan meld ik het hier.

Reactie van Stefan de Vries op 6 September 2018 op 7.20
Beste Eric,

Door drukke werkzaamheden is het mij niet gelukt de Nieuwsbrief te versturen de afgelopen twee maanden. Ik heb de €4 terug laten boeken. Mijn excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Stefan de Vries
Reactie van Jan Linnemann op 6 September 2018 op 10.16

Kijk. Dat vind ik nou netjes van Stephan de Vries.

Reactie van eric lambregts op 6 September 2018 op 10.45

Inderdaad heel correct van Stefan. Heb inmiddels een terugstorting van de bijdrage ontvangen. Ik heb hem daarvoor bedankt en laten weten dat ik graag bericht ontvang als hij zijn nieuwsbrief Europa weer hervat. 

Reactie van Lucas Roos op 6 September 2018 op 12.56

Enigszins off-topic: er is nog een nieuwsbron over Brussel: Brussel Inside van de NOS (Bert van Slooten). Je kunt je abonneren op een nieuwsbrief. Zie: https://www.getrevue.co/profile/Brusselinside

Reactie van Dirk Troost op 6 September 2018 op 15.39

Dank @Theodora en @Lucas voor het pro-actief vermelden van de 'getrevue' adressen.

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

CORONA | COVID-19

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0