NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Omdat ik met Nederlandstalige mensen wil corresponderen

Goedendag,

Ik schrijf mij in omdat ik met Nederlandstalige mensen wil corresponderen, Ik ben Fransman, geboren in Grenoble, opgegoreid in Nederlandstalig Belgie en teruggekomen in Grenoble sinds 1987, ik kan hier moeilijk mijn Nederlands onderhouden zodus het best is Nederlanders en Vlamingen in contact te hebben/te kennen.

Mischien kan ik voor sommige leden helpig zijn, ondernemend voor vertalingen of andere dingen.

Ik spreek Frans, Nederlands, WestVlaams, Engels, een beetje Spaans en woon in Voreppe, dicht bij Grenoble.

52 jaar oud en Fan van Informatika, and game administrator, getrouwd met een Dauphinoise, werkzoekend sinds een hartaanval in 2015.

Wel, ik hoop veel mensen te kennen hier op deze site

May the force be with you,

Alexandre

Weergaven: 678

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20190319, Contact Gezocht

Reactie van Cornelis Robat op 19 Maart 2019 op 10.09

Goedenmorgen Alexandre,

Informatika is ook mijn ding en heb de afgelopen jaren volop kunnen experimenteren met de automatisering van onze zonnecollector a.k.a. SolarFarm. Wellicht vind je het leuk om over dit en andere onderwerpen te "kletsen". Verder onderhoud ik een site 'history of computing' thocp.net in het engels, ben geinteresseerd in alle mogelijke onderwerpen die iets met domotica, klassieke muziek, kunst en literatuur te maken hebben.

Reactie van alexandre pedreny op 19 Maart 2019 op 10.40

Bedankt voor dit berichtje, ja ik klets wel graag over niets en alles, ik ben minder kundig in domotica, ik heb t'meeste van de tijd in Informatika handels gewerkt en Pc's bewerkt, hersteld en verkocht in Grenoble. maar ik ben nieuwsgierig over alles en denk dat alle onderwerpen kunnen besproken worden in intelligentie.

Groetjes vanuit de Alpen.

Reactie van Cornelis Robat op 19 Maart 2019 op 12.47

Las net op deze site dat er een nieuw boek van Houellebecq uitkomt in het Nederlands. Een aantal van diens boeken heb ik in het frans gelezen, fascinerend leesvoer.

Sinds jaren bouw ik mijn eigen PC's om een ultrastille versie onder mijn werktafel te hebben staan. Silent Thunder noem ik ze. Vaak neem ik niet het nieuwste van het nieuwste of snelste omdat dan de kinderziektes er dan uit zijn. De laatste is dan ook bijna 9 jaar meegegaan. Een van de eisen was namelijk dat er zo weinig mogelijk in mocht bewegen (slijtage en geluid), blijkbaar is dat een prima uitgangspunt.

je kunt me emaimen onder lemoutonquirit@gmail.com

Reactie van Herfkens op 19 Maart 2019 op 17.44
Goede middag.
Stuur mij een mailtje maar dan kunnen wij gaan "corresponderen". Of een keer een biertje of een wijntje drinken
A+
Reactie van Herfkens op 19 Maart 2019 op 17.45
deherf@gmail.com
:)

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0