Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Heeft iemand ervaring of het mogelijk is om een nederlands rijbewijs voor automaat om te wisselen tegen een frans rijbewijs?

Weergaven: 971

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20141029, Overheid, Vervoer

Reactie van Versace op 29 Oktober 2014 op 18.31

wat is een rijbewijsautomaat?

een automaat voor een rijbewijs of zo?

Reactie van Versace op 29 Oktober 2014 op 18.44

Oh, dan heb ik zeker het antwoord gemist.

Reactie van annemarie de valk op 29 Oktober 2014 op 19.06

Een rijbewijs automaat is voor een auto zonder versnelling, ik weet wel dat je een gewoon rijbewijs gewoon kunt omwisselen maar ik vroeg me af hoe dat gaat met een rijbewijs voor automaat........ik weet eigenlijk niet of ze dat ook kennen in Frankrijk.

Reactie van Louise (68) op 29 Oktober 2014 op 20.14
Annemarie, dat is een permis B á embrayage automatique.
Reactie van annemarie de valk op 29 Oktober 2014 op 21.01

Ja, ik heb het net gezien, Louise, dankje, ik wist niet dat dit in Frankrijk ook bestaat, ik neem dan maar aan dat het net zo gemakkelijk is om een Nederlands rijbewijs voor automaat tegen een Frans in te wisselen als een gewoon rijbewijs.

Reactie van Mar 71340 op 30 Oktober 2014 op 8.56
ik heb een aantekening op mijn rijbewijs dat ik alleen in een automaat mag rijden i.v.m. verminderede kracht in mijn benen dus moeite heb met schakelen Mag dus alleen in een automaat rijden Geen problemen gehad met het inwisselen van mijn rijbewijs
Reactie van annemarie de valk op 30 Oktober 2014 op 9.38

Mar71340  bedankt voor je informatie, dat was precies wat ik zocht.

Reactie van Petra Boll op 2 November 2014 op 0.06

Ik rij  al  jaren   automaat ,  heb  daarin  ook  mijn  rijbewijs  gehaald ,  dit  rijbewijs  omgewissekld  voor  een  frans ,  geen  probleem 

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden