Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Graag presenteer ik u mijn online activiteiten en mijzelf.

Met mijn kunsthistorische achtergrond, volledig (native) tweetalig Frans-Nederlands, en mijn onlangs behaalde DAEFLE (Diplôme d'aptitude à l'enseignement du Français langue étrangère), bied ik online lessen Frans aan. 

Maar niet alleen de franse taal staat centraal; ook de geschiedenis van het land, de kunst, de verschillende regio's en de diversiteit van het land - aspecten die van Frankrijk het land maken dat zo intrigeert. 

Voor wie zijn de lessen?

  • Kinderen, tieners en volwassenen - niveau A1 t/m B2
  • U wilt graag Frans leren of uw Frans bijspijkeren
  • Huiswerkbegeleiding
  • U gaat naar Frankrijk emigreren, alleen of met het gezin
  • U werkt veel met Fransen en/of Frankrijk
  • Erasmus studenten
  • U wilt conversatielessen
  • U wilt meer weten over de franse cultuur, kunst of een bepaalde regio
  • U wilt zich voorbereiden voor een vakantie

Uiteraard is een combinatie van taalcursus en culturele lessen mogelijk en ook heel leuk! 

Wilt u een kennismakingsgesprek en meer informatie? Ik plan graag een ZOOM-gesprek met u. 

À bientôt! Lorraine

Weergaven: 962

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20220928, Cursussen en Opleidingen

Reactie van Bartoine op 29 September 2022 op 9.36

Bonjour Lorraine, heb je een website? Zo niet, kan je een prijsindicatie geven voor Frans conversatie op niveau B1-B2? Merci beaucoup et bonne journée.

Reactie van Lorraine Décombe op 29 September 2022 op 10.39

Bonjour Bartoine, hartelijk dank voor je reactie! De website is helaas nog in de maak. Maar via deze weg, per e-mail of ZOOM, wil ik je graag verder informeren. Een prijsindicatie: €25 p/u. Qua tijden ben ik ook redelijk flexibel: overdag, avond of weekend. Heb ik je tot zover voldoende geïnformeerd? Anders hoor ik het uiteraard graag. Avec plaisir! Je te souhaite une très bonne journée. Lorraine

Reactie van Ann Felix op 29 September 2022 op 11.19
Bonjour Lorraine,
Mijn man en ik willen ons graag aanmelden.
Kun je me e-mail adres sturen zodat we een en ander kunnen regelen?
Dank !
Reactie van Lorraine Décombe op 29 September 2022 op 13.07

Bonjour Ann Felix, Zojuist heb ik een vriendschapsverzoek naar je verstuurd. Ik zal je dan in een bericht mijn e-mail adres toesturen. Dan kunnen wij een online afspraak plannen om kennis te maken en wensen te bespreken. Heel erg dank voor je interesse! Ik kijk uit naar onze kennismaking! Hartelijke groet, Lorraine

Reactie van Bartoine op 29 September 2022 op 13.20

Bonjour Lorraine, merci pour me répondre. De conversatielessen, zijn die er ook in kleine online groepen? Of altijd één-op-één?

Reactie van Lorraine Décombe op 29 September 2022 op 14.48

Dag Bartoine, vooralsnog zijn de lessen één-op-één. Omdat ik nog niet zo lang actief ben als docent, heb ik nog niet genoeg leerlingen om groepjes te vormen. Mocht jij anderen kennen die graag een conversatieles zouden willen en het lukt qua tijdstip, dan is dat uiteraard geweldig! 

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Laatste nieuws uit Frankrijk

© 2024   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden