NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Op zoek naar projecten webdesign/onderhoud, coldfusion programmeur

Kort geleden als auto entrepeneur en ik biedt mijn diensten aan als professionneel webdesigner, ik doe ook onderhoud/aanpassingen van bestaande sites. Ik kan uw site verbeteren zodat hij beter scoort in zoekmachines en Google campagnes voor u opzetten en beheren. 10 jaar ervaring in het vak en nu besloot ik voor mezelf te beginnen. U bent aan het juiste adres voor alle maatwerk. U kunt een goede begeleiding verwachten tijdens uw project. Ik denk graag met u mee. Neem vrijblijvend contact op info@homedev.eu kijk ook op http://homedev.eu

Ben op zoek naar kortdurende of langdurige projecten die ik parttime kan doen, ik heb al een paar projecten lopen.

 

Alleen serieuze reacties graag, ik ben niet geïnteresseerd in het uitwisselen van diensten als weekendje camping als je onze website doet. Zonder onaardig te willen doen:-)

Weergaven: 212

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20110811, Overige Diensten, Poitou-Charentes, Werk Gevraagd

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0