NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Hallo Francofielen,

Ik zal me even voorstellen, ik ben Marijke, bezig in de kunsten ( vele jaren als docent verbonden geweest aan een gerenommeerd kunstencentrum in Eindhoven). Nu alle tijd voor mijn interesses: beeldende kunst en cultuur .

In het bezit zijnde van een auto kom ik overal.

Via deze website wil ik me aanbieden als betrouwbare oppas voor uw huis in de tijd dat u zelf er even uit wil.

Meer info over mij op www. marijvanoverbeek.com

Met vriendelijke groet

Marijke van Overbeek

Weergaven: 1256

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20150719, Woningbeheer en Huishouding

Reactie van Thea op 3 Oktober 2015 op 9.17
Fijn idee wij wonen in de Averon hoe regel je dit?graag meer info?
Reactie van Ada op 3 Oktober 2015 op 11.29

Leuk dat je dit aanbiedt, heb je ook regio's in je gedachten of maakt het niet uit?

Warme groet Ada

Reactie van Eliane Vandezande op 3 Oktober 2015 op 20.40

hallo Marijke, heb je mijn antwoord gelezen? vraag ik me af omdat ik geen antwoord heb gekregen......

Reactie van Marijke v. Overbeek op 5 Oktober 2015 op 23.18

Beste Eliane,

Ik heb je bericht zeker gelezen en ben erg geïnteresseerd. Ik kreeg veel andere aanvragen dus ik heb het even laten liggen, ook had ik dit weekend de jaarlijkse atelierroute die nogal wat tijd in beslag nam.

Ik had verder even moeite hoe ik op je mail moest reageren omdat ik je eigen mailadres niet had.

Ik neem deze week opnieuw contact met je op.

met vriendelijke groet,

Marijke

Reactie van Eliane Vandezande op 6 Oktober 2015 op 14.54

mijn persomail is: vandezande.eliane@orange.fr

groetjes!

Reactie van martien van der slik op 6 Oktober 2015 op 15.30

Beste Marijke, sorry voor de late, doch met niet minder interesse, reactie. Wij zouden heel erg graag ooit met vakantie gaan, hetgeen voor ons niet mogelijk is ivm met 2 ezels, 5 poezen en 11 kippen. We hebben ook 2 honden, maar die nemen we het liefst mee. De periode is voor ons niet zo belangrijk, doch liever niet in het hoogseizoen, maar voor- of najaar of zelfs jan. of febr. is o.k. Wij wonen in de zuid-vendée, erg landelijk en stil. Daar ik amateur-schilder heb ik een grote zolder beschikbaar als atelier, schildersezel etc beschikbaar. Ik hoop dat je interesse hebt. Wellicht kan je me een vriendschapsverzoek sturen op faceboek? Kunnen we verder p.m.'en. Graag tot horens. (of martienebutter@gmail.com)

Reactie van suzywong op 6 Oktober 2015 op 16.15

ikheb je een vriendschapsverzoek gestuurd

Reactie van Marijke v. Overbeek op 6 Oktober 2015 op 22.41

Bedankt voor je reactie Ada,

We, dat zijn vriendin Angeline en ik, hebben geen regio in gedachten. Een mooie streek waar wat te zien is, een dorp in de buurt, dat is eigenlijk waar we aan denken. Met eventueel de mogelijkheid een tochtje naar de zee te maken en vis te eten.

We houden van dieren maar een hele boerderij runnen vinden we een beetje té veel van het goede.

Ik hoop dat deze informatie voldoende is, mocht je nog meer willen weten vraag gerust.

hartelijke groet,

Marijke

Reactie van Marijke v. Overbeek op 6 Oktober 2015 op 23.10

Hallo Thea,

Dank je wel voor je reactie, 

Samen met een vriendin Angeline, heb ik na mijn pensioen het plan opgevat wat rond te reizen. Zo kwamen we op de site van Ned/Fr terecht. We willen Frankrijk verkennen  door op huizen of dieren te passen. We hebben dit niet eerder gedaan. Wel al veel gereisd in Europa. Het maakt niet zoveel uit waar het is als het maar niet te ver afgelegen van de buitenwereld is. We denken zelf aan 1 tot 3 weken. Een aantal keren per jaar.

Mocht je meer informatie over ons willen, vraag gerust.

Met hartelijke groet,

Marijke van Overbeek 

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0