Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Van een van onze leden ontvingen wij het verzoek om dit Facebookbericht te delen. Het betreft een oproep van Michael Valkenberg, zijn vader; Robert Ben Valkenberg, wordt als sinds 2004 vermist.OPROEP 12 JAAR VERMIST GRAAG DELEN!

Lieve papa (Robert Ben Valkenberg),


Je bent ondertussen al 12 jaar (vermist) uit mijn leven. Op 18 december 2004 besloot jij de auto in te stappen met de bestemming voor mij onbekend. Het laatste traceerbare wat ik van je weet is dat je nog geld hebt gepind in Noord-Frankrijk (Valenciennes).


Ik wil je via dit bericht graag laten weten dat ik nog steeds aan je denk, elke dag. En dat je nog altijd welkom bent om terug te komen ondanks wat zich hiervoor allemaal heeft afgespeeld. Ik wil je graag laten kennis maken met mijn leven, en ik wil jou weer leren kennen.


Graag vraag ik jullie, voor mij onbekende mensen dit bericht te delen. Hoe meer mensen zijn gezicht zien via dit bericht hoe groter de kans dat hij misschien ergens wordt herkend.

Tips zijn natuurlijk welkom! Graag mailen naar:

michaelvalkenberg1996@outlook.com

Indien je liever de politie tipt kan dit via de volgende link:

https://www.politie.nl/…/dece…/04-robert-ben-valkenberg.html

Alvast hartelijk bedankt voor alle steun die ik tot nu toe heb mogen ontvangen van iedereen.
Ik hoop dat dit tot antwoorden leidt zodat ik dit proces eindelijk een einde kan geven.

Vriendelijke groet,

Michael Valkenberg

Weergaven: 1833

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20170128, Contact Gezocht

Reactie van edith janzen op 28 Januari 2017 op 11.37

Ik neem aan dat de hulp van programma Vermist ook al is ingeroepen? Vaak verbluffend speurwerk. Sterkte en we gaan het delen.

Reactie van Melissa op 29 Januari 2017 op 13.13
Sterkte Michael, ik hoop op een goed afloop. Wat moet dit moeilijk zijn! Moderator is het misschien een idée dit te poste op alle sites die in contact staan met deze site. En eventueel een fb deelvericht te maken zodat iedereen dit kan delen, met toestemling van Michael. Mvg
Reactie van Melissa op 29 Januari 2017 op 13.14
Met grande vertaling*
Reactie van Wilna Maijenburg op 29 Januari 2017 op 14.08
Dit bericht staat al op facebook en ook keurig in het Frans. Zelf heb ik het ook gedeeld, in de hoop dat mijn Franse vrienden de moeite nemen om dit te delen.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden