Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

     

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   ||  LIFTCENTRALE ||

Voor het werk als paragnoste is het voor mij persoonlijk belangrijk dat ik geestelijk veel rust heb en in goede harmonie leef met de natuur. Om deze reden ben ik nu definitief gestopt met mijn werk in de verzorgende sector zodat ik al mijn energie kan richten op mijn taak als paragnoste.

Hier in Frankrijk vind ik plekken die een “oase van rust zijn”, die mijn geest zuiveren van overtollige ballast en waar mijn paranormale gave extra gevoed wordt met energie.

Als paragnoste kan ik door middel van mijn intuïtie waarnemen wat voor u op dat moment van belang is, soms heb ik daarbij wat meer achtergrondinformatie van u nodig. Samen kunnen we de problemen of knelpunten analyseren en vervolgens ga ik aan het werk om de door u zo gewenste antwoorden te verkrijgen, zodat er rust en harmonie in uw leven komt.

Met vriendelijke groet,
Louise Subelack

Weergaven: 529

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20110705, 20120729, Gezondheid, Sport en Spel

Reactie van Fre@ op 31 Juli 2012 op 9.45

Goedemorgen Louise,

Interessant om te lezen. Aangezien de wereld voornamelijk om geld draait, zou ik graag wat prijzen willen weten.

Bij voorbaat dank.

Vriendelijke groet,

Frea

Reactie van Fre@ op 31 Juli 2012 op 11.20

Boudewijn, wat ben je toch attent!

Vanwege een stress situatie momenteel weet ik effe niet hoe ik die prijzen kan terugvinden. Wil je me even helpen?

Reactie van Fre@ op 31 Juli 2012 op 13.56

Die 'stroop' was van mij, hoor Boudewijn, niet van Louise, geeft niet.....

Dank voor je info, ik heb het kunnen vinden!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden