Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Ik wil binnenkort met het vliegtuig van Nantes naar Dublin.

Heeft iemand ook tips voor het bv parkeren van de auto op een relatief veilige plaats in Nantes niet te ver vanaf het vliegveld? Ik wil 10 dagen gaan en volgens mij moet ik dan  bijna 80 euro betalen voor die 10 dagen en dat vind ik best veel.

Ik bedacht mij ook om met de trein van Angouleme naar Nantes te gaan met mijn dochtertje, weet iemand ook hoever de gare afligt van het vliegveld daar?

Bedankt alvast!
Kitty

Weergaven: 1012

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20111214, Pays de la Loire, Vervoer

Reactie van Helena van Binsbergen op 15 December 2011 op 10.09

Hallo Kitty,bij het vliegveld van Nantes zijn meerdere parkeerplaatsen er is een 'parking economique' die ons voor een week parkeren 20 euros heeft gekost. Hij is iets verder weg dan de andere en je moet 10 minuten lopen maar dat is echt te doen. Ik hoop dat je hier iets aan hebt,groeten.

Reactie van Jan van Putten op 15 December 2011 op 10.58

Hallo Kitty, Het vliegveld van Nantes en het station liggen niet vlakbij elkaar, maar er is een goede busverbinding. Alle informatie over parkeren en verbindingen is te vinden op www.nantes.aeroport.fr.

Hartelijke groeten, goede reis en plezierige feestdagen!

Jan van Putten.

Reactie van Ciska Slingerland op 15 December 2011 op 11.02

Hallo Kitty, vanaf Nantes gare gaat een shuttle naar het vliegveld, ik heb het  zelf niet uitgeprobeerd, maar zag dit op de borden op het vliegveld, de reisduur is ong. 20 minuten, ik meen gezien te hebben dat ze 2 keer per uur rijden, maar weet dit niet zeker, maar de parking economique zoals boven genoemd is ook prima, op de site van Aeroport de Nantes staat bovendien alles goed beschreven incl. kosten ed. Goeie reis en groeten Ciska

Reactie van Kitty Broers/Colm Wakefield op 15 December 2011 op 13.19

Heel hartelijk dank voor jullie antwoorden. Die econimic had ik niet gezien op het net, lijkt mij ook een goed idee. 10 minuten moet kunnen samen met mijn dochtertje van twee. Is dat wel bij het vliegveld, niet dat ik een nare buurt in moet gaan met de kleine?

Shuttle, klinkt ook niet fout, ik ga ff speuren.

Bedankt hoor!

Kitty

Reactie van Kitty Broers/Colm Wakefield op 15 December 2011 op 14.22

Gelukkig maar Françoise, het is toch altijd anders wanneer je alleen met een klein kind gaat. Zag trouwens economic 37 euro voor 6 tot 8 dagen, ik ga 9, komt er dan de dagprijs bij?

Dank

Reactie van Kitty Broers/Colm Wakefield op 15 December 2011 op 14.57

Françoise,

Bedankt voor je link, kost mij 44 euro en valt dus mee, wel veel geld natuurlijk..  Nu kan ik rustig nadenken wat ik ga doen, trein of auto.Mijn dank is groots.

Reactie van Kitty Broers/Colm Wakefield op 15 December 2011 op 22.24

Dat meen je, haha, ik zwaai dan terug oké. Is het mooi wonen à la Nantes of omgeving?

Mijn schoonfamilie is woonachtig in Ierland en vinden het leuk om ons meisje weer ff te bewonderen.

Groetjes en nogmaals, hartelijk dank.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden