Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Partner gezocht voor organisatie workshops in Frankrijk

In Nederland en Belgie geef ik regelmatig workshops Soft Touch voor honden, in Frankrijk heb ik dit tot nu toe twee maal gedaan maar ik wil dit verder gaan uitbreiden. Hiervoor zoek ik iemand die mij daarbij wil helpen. Gevraagd

- Goede kennis van het Frans in woord en geschrift
- Goed met internet
- Affiniteit met honden

Wat is de bedoeling?
Aan de hand van adressen die ik aanlever deze per mail of telefoon benaderen, eventueel ook zelfstandig adressen zoeken. Meehelpen een workshop locatie zoeken, als datum en locatie bekend is, meehelpen publiciteit te geven. Uiteraard heb ik volledige draaiplannen voor de workshops klaar liggen omdat ik deze reeds in Nederland geef. Mijn frans is toereikend om de workshop te geven maar helaas niet om correcte correspondentie te verzorgen.

De opbrengst van de workshops komt volledig ten goede aan stichting Dj-Imba, een opvang voor gehandicapte en oude honden in de Morvan, Bourgogne, tevens hospice voor terminaal en chronisch zieke honden. Informatie over de workshops en de stichting op www.dj-imba.com

Aangezien ik niet verwacht dat iemand voor niets werkt staat hier een vergoeding tegenover.
Als je interesse hebt wil je mij dan ajb prive mailen op betty@ho-res.nl. ?

Weergaven: 190

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Midden- en Kleinbedrijf

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden