Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Plastic tasjes en oude t-shirts gevraagd, NW-Dordogne

Hallo allemaal,

Ik wil handtasjes gaan haken van oude plastic tasjes en oude t-shirts.

Woont er iemand in de buurt van Villebois Lavalette, Nontron.. (Noord-west Dordogne), die van die dunne tasjes van de markt enzo heeft, of oude t-shirts en die ze anders toch maar weg gooit? Ik heb er namelijk heeeeel veel nodig, dus alle beetjes helpen.

Graag herbruik ik deze spullen.

Met vriendelijke groet, Anique

Weergaven: 511

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20120115, Aquitaine, Te Koop Gevraagd

Reactie van Sandra Anema op 16 Januari 2012 op 7.23

Hoi Anique,  Ik brei met oude t-shirt en aangezien ik een friperie heb, waar ik dus regelmatig een shirt tegenkom met een vlek of een gaatje( en die dus niet meer kan verkopen), kunnen we misschien wat afspreken. Ik zit alleen in Groléjac, de perigord-noir, dus niet echt dichtbij. Maar wie weet wat we kunnen regelen. michael.anema@orange.fr

gr.

Sandra

Reactie van Sandra Anema op 16 Januari 2012 op 9.29

Door in cirkels van onderaf te knippen krijg je een lange sliert waarmee je kunt handwerken.

Reactie van Roel Dijkema op 16 Januari 2012 op 10.37

Ik ga binnenkort die kant op om te werken en heb wel wat shirts geef maar je adres dan komen wij een keer langs.

Reactie van MarieJosé Sterk op 16 Januari 2012 op 11.31

Beste Anique,

Kom je ooit in Amsterdam laat het dan op tijd weten dan heb ik veel t-shirts voor je!

Ik heb ze niet thuis liggen maar opgeslagen...

Groetjes....... MJ. 


Reactie van Leo en Marij de Greef op 16 Januari 2012 op 16.37

Hallo Sandra. Wat is een friperie en verkoop je daar t-shirts? Als je dunne plastic zakjes gebruikt wees er dan op bedacht dat die zakjes van tegenwoordig biologisch afbreekbaar zijn. Ik heb eens een hele tas met van die zakjes bewaard en ze teruggevonden in hele kleine sliertjes. Ik dacht eerst dat er een muis in gezeten had maar dat was het niet. De hele handel was vanzelf aan het afbreken. Dat gebeurd dus straks ook met je truitje of wat je gehaakt of gebreid hebt. Succes, Marij

Reactie van Sandra Anema op 16 Januari 2012 op 23.01

Een friperie is een 2e handskledingwinkel.

Goedenacht allemaal.

Reactie van Anique Van de Put op 20 Januari 2012 op 18.39

Bedankt voor jullie reacties :)

@Sandra, ik zal je zo een mailtje sturen;

@Ron, ja precies, je moet dus slierten ervan knippen en die aan elkaar lussen;

@Mariejosé, ik kom uit het zuiden van nl, en ben dus nog nooit van m'n leven in Amsterdam geweest (behalve voor het vliegveld haha), en nu ik niet meer in nl woon is de kans al helemaal klein dat ik er kom :s... Toch heel erg bedankt voor je reactie;

@Leo en Marij, ik zal er op letten, bedankt voor de waarschuwing! Ik wil natuurlijk niet dat mijn zelfgemaakte handtas zomaar weg is!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden