Veel gezondheid en geniet van de rust in deze tijden van sociale isolatie!!
NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

controle%20septic%20tank.pdf

Beste lezer,

Ik heb een rapport de diagnostic ontvangen (zie linkje bovenaan het bericht).

Nu is mijn kennis in deze zeer beperkt. Is er iemand die mij kan zeggen wat ik moet wijzigen.

Bij voorbaat dank

D.M.Kamp

Weergaven: 816

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20170801, Bouw, Overheid, Woningbeheer en Huishouding

Reactie van Jeannette op 2 Augustus 2017 op 10.53

Wat Marc schrijft kan ik zo ongeveer wel bevestigen; ga met deze brief naar de Mairie zij kunnen je verder door verwijzen. Maar dan krijg je dus weer informatie in het Frans over waar de nieuwe installatie aan moet voldoen.

Reactie van Dingeman Kamp op 3 Augustus 2017 op 12.00

Sorry dat ik nu pas reageer ben gisteren weggeweest. Ik ben blij met je reactie nu weet ik in ieder geval waar ik aan toe ben. Ook Jeannette bedankt voor je reactie. Ik ga zodra ik weer in Frankrijk ben naar het gemeentehuis en dan zien we wel weer verder denk dat het nog een probleem wordt wie de werkzaamheden moet of wil gaan doen. Indien er iemand is die de werkzaamheden zou kunnen uitvoeren hoor ik dat graag.

Bedankt allemaal

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

CORONA | COVID-19

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0