Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

 

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Eén met de elementen, ruimte voelend, - voor meezeilers grieks-zuidturkse riviera kust

Daar ga ik voor - van 23 juni tot en met 7 juli zeilen wij langs de grieks-zuidturkse kust met een 45.1 voet Janneau- 14 mtr --video aanwezig, wij zijn een nederlands-frans koppel,  -vertrek KOS-Bodrum-Nissyros-Simy-Turkse kust-Rhodos-Tinos-- richtprijs 290, euro p.p.p.week - email robertklant@hotmail.com - van de 8 standaard slaapplaatsen zijn er nog 2 vrij ..voor de krachten van de natuur, hoofd  in de wind, gezicht in de zon (met zonnecreme) en de wereld achter me........a  bientot........

Weergaven: 892

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20120306, 20120330, 20120406, Gezondheid, Sport en Spel

Reactie van Wilco op 6 April 2012 op 11.25

Nederlanders.fr - Waar zou dat FR voor staan?

Antwoord v. mod: Frankrijk, waar Robert als nederlander woont

Reactie van Valérie TOUSSAINT-DERKS op 6 April 2012 op 12.08

Cher monsieur Robert, ik ga het er meteen met mijn man overhebben als hij vanavond thuis komt, wie weet...ik zie het al zitten en ben dol op zeilen. C'est mon côté très enthousiast et la raison pour laquelle je n'ai pas pu m'empêcher de réagir tout de suite,! J'espère vivement vous contacter demain à nouveau. 

D'ici là bon vent !

Reactie van Wilco op 6 April 2012 op 13.41

Oh okay. 

Reactie van robert klant op 6 April 2012 op 14.07

Dag wilco,je begrijpt het----voor jouw is er niet veel verschil tussen Finistere en de Grevelingendam voor jouw sport, ik ben een beetje jaloers op je,   daar ik bij Parijs woon kan ik NIET--------------------------!!!!

Reactie van Wilco op 6 April 2012 op 17.17

Leesfoutje RObert. Excuse moi. 

Er is een zeer groot verschil tussen finistere en de grevelingendam. Daarom ben ik geemigreerd.

Nooit in de file. Echte golven en prachtige oceaan en omgeving. Allemaal dingen die er in NL niet zijn. Kom eens hier zeilen want het is prachtig zeilen hier.

Reactie van robert klant op 7 April 2012 op 0.48

Dag wilco,   jouw reaktie verbaast mij niet, je hebt volkomen gelijk----daarom ben ik ook jaloers op je, zoals ik al schreef.............maar jij kan niet weten, dat ik vele malen  met mijn zeilboot en andere zeilboten richting Gibraltar of aan een Altantic crossing  langs ben geweest-----zoals guernsey en sark regio----geniet maar lekker--------

Reactie van Wilco op 7 April 2012 op 8.50

Waanzinnig. 

Als je weer eens hier in de buurt ben zeil ik graag een keertje mee. 

Super.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Uw donatie is nodig

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden