WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!


Beste leden,

Ik ben voornemens om op korte termijn te verhuizen van Amsterdam naar Nantes. Mijn vriend woont namelijk aldaar en wij willen graag de volgende stap zetten in onze relatie. Ik ben nu op zoek naar werk voor mij en voor mijn vriend. Voor hem is het makkelijker daar hij al een tijdje in Frankrijk woont. Mijn vriend is schilder (huizen en gebouwen met 3 jaar ervaring). Mijn hoop richt ik dus op hem. Ik vroeg mij daarom af of jullie (of mensen die jullie kennen) een schilder nodig hebben. Mocht dat zo zijn dan verneem ik dat graag van u.

Ik hoop van u te horen.

Groetjes,

Loula

Weergaven: 452

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20131105, Overige Diensten, Pays de la Loire

Reactie van Marieke Jacobs op 2 December 2013 op 10.36

Hoi, als je zijn nummer/site/mail stuurt kan ik je bericht doorsturen naar een mailgroep van Nederlanders rondom Nantes. Ik woon zelf in de Vendée, en heb een handige man, dus heb geen schilder nodig, maar schroom niet!

Reactie van Loula op 6 December 2013 op 13.16
Dag Marieke,
Bedankt voor uw reactie. Ik probeerde u een bericht te sturen maar het lukt niet ( of moeten we eerst e-vrienden zijn?)

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...