Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Ik heb vorige week mijn nederlandse rijbewijs ingewisseld voor een frans rijbewijs nu heb ik ook een stempel staan achter 125 cc. Ik dacht eigenlijk dat ik een stage moest doen van 7 uur , maar denk dat dat nu niet meer hoeft.

De franse verzekeringsmaatschappij vertelde dat ik wel een stage moet doen omdat ik anders niet verzekerd ben, maar de autorijschool waar ik de stage zou gaan doen zegt dat het niet hoeft. Nu weet ik het niet meer wie oh wie heeft ditzelfde probleem of weet hoe het zit?   Alvast bedankt!!

Weergaven: 667

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20120403, Overheid, Vervoer

Reactie van ruud sax op 4 April 2012 op 20.31

Hoi Marjolein,die heb ik ook op mijn rijbewijs staan en zover ik weet is er nooit over een stage gesproken na een aantal jaren in bezit van een rijbewijs mag je gewon een 125 cc rijden maar als je daar geen ervaring mee hebt zou het wel verstandig zijn om een kleine stage te doen maar volgens mij is dat niet verplicht.groeten ruud

Reactie van VSR Losse op 5 April 2012 op 9.24

En niet vergeten vanaf 1 juli een alcoholtester mee te nemen als ge gaat rijden. Is verplicht vanaf 50cc.

Reactie van Will Arends op 22 Mei 2012 op 11.42

als je een rijbewijs hebt van voor 1980 heb je geen stage nodig van 7uur! dus met een rijbewijs gehaald na 1980 ben je helaas verplicht een stage van 7uur te volgen,kosten ong. 300€ wat ik wel vrij duur vind!!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden