www.nederlanders.fr

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

U dient in te loggen om alle menu-opties te kunnen zien

Wie helpt me een huis leeg te halen, omgeving St. Yrieix la Perche?

Wie kan me zondag 13 april tegen de middag helpen een huis vlakbij St Yrieix van de meubelen te ontruimen ? het is niet te veel maar te veel voor mij alleen. ik denk aan ongeveer 2 tot 3 uur. ik kan u thuis komen halen en breng u nadien terug. bel aub 06 28 15 22 77 en laat liefst en Frans mobiel nr achter of mail marcelcraps@orange.fr

Weergaven: 956

Rubrieken,klik voor meer berichten in dezelfde rubriek

20140405, Inrichting, Limousin

Het is niet mogelijk op dit bericht te reageren

UW BIJDRAGE IS NODIG

-

Google advertenties

© 2019   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...