Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Bonjour tout le monde ! 

Ik ben Lola van Jaarsveld, een 20-jarige tweedejaars studente International Business and Languages aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de wereld om ons heen, die voortdurend veranderd en waarin taal, cultuur en business een grote rol spelen. Mijn studie geeft mij de kans deze kennis uit te breiden en leidt mij uiteindelijk op tot een internationaal, tweetalig sprekende marketeer. Naast Engels, studeer ik ook Frans en Spaans. Om mijn Franse taalvaardigheid te verbeteren en daarnaast ervaring op te doen binnen een marketingafdeling, zou ik graag stage lopen in Frankrijk.

Mijn stage zal plaats moeten vinden vanaf April 2014, voor een periode van 3 tot 4 maanden. Où? Ik heb geen voorkeur wat betreft regio, een grote stad zou leuk zijn, maar is geen vereiste. Ik zou het liefst stage lopen bij een internationaal georiënteerd bedrijf, maar het hoofddoel van mijn stage is: Ervaring opdoen bij een marketing afdeling en deel uitmaken van de Franse bedrijfscultuur.

Het is geen vereiste dat ik stage loop op een marketingafdeling, maar omdat deze afdeling het meest aansluit op mijn opleiding, is dit het meest gewenst. Ik zou ook stage kunnen lopen op een verkoop of publiciteitsafdeling of licht administratief werk kunnen doen.

Heeft of kent u een bedrijf dat op zoek is naar een stagaire voor 3 tot 4 maanden in Frankrijk? (Vanaf april) 

Mail dan naar volgend e-mailadres: lolavjaarsveld@hotmail.nl

PS: Alle tips zijn welkom.

Bij voorbaat dank.

Mvg, 

Lola van Jaarsveld

Weergaven: 558

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20140123, Werk Gevraagd

Reactie van Lena op 23 Januari 2014 op 22.25

Hallo Lola, je kunt vrij eenvoudig zoeken op indeed.fr met als sleutelwoorden bijvoorbeeld "stage commercial"of "stage marketing" en/of avril 2014 of je talenkennis. In heel Frankrijk of toch een streek van je voorkeur? (voorjaar + zomer!)  Heel veel succes. Groet, Lena.

Reactie van Lena op 24 Januari 2014 op 0.29

Als je iets eerder weg kunt,is dit misschien een hele leuke: internship Nice

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Uw donatie is nodig

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden