WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!


Hallo,

Momenteel ben ik derdejaars student International Business & Languages aan de Hanze Hogeschool in Groningen en ik ben op zoek naar een stageplek in Frankrijk per februari/maart 2014, voor een periode van minimaal 20 weken. 

Ik ben op zoek naar een uitdagende stageplek in de sector Marketing, Sales/Verkoop, of communicatie.

Mijn opleiding richt zich naast bedrijfskundige vakken (financiën, marketing, economie) op de talen Engels, Spaans en Frans. Engels en Spaans spreek ik nagenoeg vloeiend en mijn Frans zou ik graag, tijdens een stage, willen verbeteren. 

Mocht u iets weten of iemand kennen die mij verder kan helpen, dan hoor ik het graag!

Mijn dank is groot.

Met vriendelijke groet,

Rosanne Meilink
rosanne.meilink@live.nl

Weergaven: 442

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20140106, Werk Gevraagd

Reactie van Lena op 7 Januari 2014 op 14.43

Hallo Rosanne, heb je al eens op Indeed.fr gekeken? Stage marketing anglais espagnol je kunt de zoekopdracht natuurlijk aanpassen en ook je departement van voorkeur invullen. Succes! Groet, Lena.

Reactie van Hans op 7 Januari 2014 op 17.09

Als het gaat om je Frans te verbeteren is elke plek goed. Maar marketing kan je in Frankrijk vergeten. Men kent er geen Franse benaming voor en het begrip marketing is hier ook volledig onbekend. Echte commercie is ver te zoeken, maar in ieder geval niet in Frankrijk. Hier verkoopt men alleen korting en de klant centraal stellen…..forget it.  Marketing is hier: foldertjes verspreiden.

Nou wen je daar wel aan hoor en dit land heeft veel andere mooie dingen te bieden, maar marketing, nee. Ik heb lang in dit vak gewerkt en weet dus serieus waar ik het over heb. 

Succes met de Franse taal, want dat is ook de moeite waard.

Reactie van Rosanne Meilink op 10 Januari 2014 op 11.10

Hartelijk dank voor alle reacties, ik heb inmiddels mijn stageplek gevonden!

Groetjes,
Rosanne

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...