Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

     

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   ||  LIFTCENTRALE ||

Stage in Frankrijk gezocht, sector Marketing

Dag,

Momenteel ben ik tweedejaars student International Business and Languages. Voor mijn derde jaar ben ik opzoek naar een stage in Frankrijk/Franstalig België voor de periode september 2012 - januari 2013 in de sector Marketing, Sales/Verkoop of Communicatie.

Naast financiële, economische en organisatorische vakken studeer ik 3 buitenlandse talen: Engels, Spaans en Frans.

Mocht u iets weten, dan hoor ik dat graag van u.

Groeten,
Almira

Weergaven: 593

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20120313, Werk Gevraagd

Reactie van Almira op 14 Maart 2012 op 9.37

Dag Ludique,

Ik ben er inderdaad vroeg bij, maar het is uiteraard de bedoeling dat ik mijn stage voor de zomervakantie rond heb zodat ik in September kan beginnen. Ik studeer aan Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch.  Voor mijn derde jaar is het verplicht om stage te lopen in een land met de Franse/Spaanse of Engelse taal als moedertaal. Aangezien ik al een half jaar in Ierland gestudeerd heb, wil ik nu graag  stage lopen in een Franstalig land. De stage eisen zijn erg breed dat klopt. Gedurende mijn studie tot dus ver, heb ik al verschillende projecten moeten maken. Hieruit is gebleken dat mijn voorkeur gaat naar een stage die te maken heeft met Marketing/Communicatie. Later wil ik ook graag bij een internationaal bedrijf werken. Het lijkt me leuk om een marketingplan op te stellen of om relaties tussen bedrijven/klanten (internationaal) te onderhouden.

Reactie van robert op 14 Maart 2012 op 10.04

hallo als je ambitie echt is; ' mijn voorkeur gaat naar een stage die te maken heeft met Marketing/Communicatie. Later wil ik ook graag bij een internationaal bedrijf werken. Dan zijn er mogelijkheden om een nieuwe vorm / concept te bedenken voor Le Roc Foucaud. google maar en als het aanspreekt,  neem dan gewoon eens contact op. Ik heb zelf B to B in Eindhoven gedaan. Groet Robert

Reactie van Carolien op 16 Maart 2012 op 9.44
Beste Amira,

Ik zag je berichtje en zou je graag willen bellen in verband met je stage. Zou je mij je telefoonnummer kunnen mailen? (carolien@mantadesign.eu).

Ik hoor graag van je!

Met vriendelijke groeten,

Carolien
Reactie van Domaine de Puylagorge op 15 Mei 2012 op 9.53

Beste Amira,

 

Heb je al een stageplaats? Graag zou ik in contact met je willen komen puylagorge@orange.fr

 

Hartelijke groeten,

 

Fam. Van Dam

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden