Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Voor Orin Koeteeuw wil ik graag bijgaande oproep plaatsen:

----------------------------------------------

Beste lezer,

Ik zal mezelf eerst eens voorstellen. Ik ben Orin Koeteeuw, 21 jaar en volg de studie International Business and Languages aan de Hogeschool Zeeland in Vlissingen. Het is een brede studie waar ik drie talen leer te beheersen (Engels, Frans en Spaans) en daarnaast verschillende vakken bestudeer zoals marketing, communicatie, finance, organisatiekunde en toerisme.

Ik zoek via deze weg een stage op hbo niveau van 7 tot 10 weken in Frankrijk op het gebied van marketing in de vrijetijdssector (toerisme). Ik ben per direct beschikbaar, dus uitermate flexibel!

Qua werkzaamheden zou ik verschillende onderzoeken kunnen verrichten, gegevens analyseren en een strategie of advies opstellen om een bedrijf beter in de markt te zetten; of aan producten een meerwaarde voor klanten te ontwikkelen: de belevenis.

Ik ben heel erg benieuwd of iemand mij verder kan helpen. Mijn e-mailadres: orinkoeteeuw@hotmail.com 

Met vriendelijke groet,

Orin Koeteeuw

Weergaven: 386

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20120522, Werk Gevraagd

Reactie van Ludique op 23 Mei 2012 op 20.41

Beste Orin. Je gaat op stage. Een proefperiode tijdens welke je ervaring, kennis en kunde opdoet in de praktijk. Mooi dat je ook al een concrete ambitie hebt. Namelijk onderzoek, analyse, strategie en advies. Dat is eigenlijk meer iets voor je afstudeertraject en daardoor mogelijk voor een stage ook wel wat moeilijker om daarvoor een plaats hier te vinden. Ik zou je, gezien je ambitie, dan ook adviseren om contact op te nemen met de hier in Frankrijk gevestigde 'grotere' toeristische ondernemingen. Zoals bijvoorbeeld club Med (?) of een gemeente of departement welke het toerisme graag verder ontwikkeld zou willen zien. Ik wens je heel veel succes met je studie, stage en mooie, concrete ambities.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden