Nedergids! De dienstverlener die je zoekt zul je daar vinden!

Ben je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Goedemiddag,

Afgelopen week heb ik mijn verstandskies getrokken. Deze kies laat natuurlijk een gat achter in mijn bovenkaak waardoor de kauwfunctie verminderd. Nu zou ik dit gat graag willen laten opvullen door een implantaat of een brug. Kent iemand een goede tandarts/chirurg of implantoloog in de Charente die mij zou kunnen helpen? Of misschien is dit in een ziekenhuis mogelijk? Mijn huidige tandarts doet het niet. Misschien heeft iemand goede ervaringen in deze? Graag hoor ik van u. Alvast bedankt.

Groet,

John

Weergaven: 732

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20190530, Contact Gezocht

Reactie van Henri Bik op 30 Mei 2019 op 22.36

Ja in Frankrijk mogen alleen chirurgiens-dentistes dat doen, ik zou mijn tandarts vragen wie hij aanbeveelt.

Reactie van Peter en Marion van Osselen op 31 Mei 2019 op 1.05

Ik heb er niet veel verstand van, maar voor zover ik weet worden verstandskiezen vaak verwijderd omdat ze in de weg zitten of niet goed doorgekomen zijn. Ze worden zeker niet vervangen door implantaten, als de wond eenmaal geheeld is, mis je die achterste kies niet meer.

Reactie van yolande kok op 31 Mei 2019 op 6.12

Ha John ,

Ook ik heb onlangs een verstandskies laten trekken! Flink gat en gehecht! Nu drie maanden later is alles weer zo dat ik er redelijk mee kan kauwen...even geduld hebben dan zal het vanzelf hard worden...succes!

Reactie van Wilna Maijenburg op 31 Mei 2019 op 8.36

Bij mij zijn 4 verstandskiezen verwijderd, geen enkel probleem met kauwen. Nog nooit gehoord dat je daar implantaten voor hebt. 

Reactie van Johnny Aarnink op 31 Mei 2019 op 9.39

Deze chirurgiens-dentistes zijn alleen te vinden in het ziekenhuis of kunnen deze ook een eigen praktijk hebben? Graag hoor ik nog even. Alvast bedankt voor jullie reacties.

Reactie van Henri Bik op 31 Mei 2019 op 10.20

Chirurgiens-dentistes voeren meestal een zelfstandige prakrijk, er staan er 83 in hetttelefoonboek in en rond La Rochelle: LINK

Maar inderdaad de andere reageerders hebben gelijk verstandskiezen worden gemeenlijk niet vervangen. die van mij ook niet en het is inderdaad ook niet nodig.

Reactie van Janny O. op 31 Mei 2019 op 10.40

@Johnny, waar zou je de laatste pijler van de brug willen zetten? Dat gaat het in ieder geval niet worden.

Maar zoals al eerder gezegd, die verstandskies heb je helemaal niet nodig voor goed kauwen. Ik zou mijn geld maar aan iets leukers uitgeven.

Reactie van jaap op 31 Mei 2019 op 12.56

Allereerst John, m'n complimenten dat je jouw verstandskies getrokken hebt. In LDF is een tandarts trouwens een chirurgie-dentist. Ten tweede wordt er alleen bij complicaties of extreme omstandigheden nabehandeld middels bottranspantatie of kunstbot. Ik zou me vooralsnog geen zorgen maken, jouw tandarts zegt niet voor niets dat hij er niets aan wil doen.

Reactie van jaap op 31 Mei 2019 op 12.57

ChirurgieN-dentiste

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden