WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!


Lieve mensen,

Ik ben vanmorgen bezig geweest om mijn TV scherm rechtstreeks met de computer te connecten. Ik weet zeker dat ik alle instellingen goed heb gesteld, en toch krijg ik geen beeld.

Wie o wie wil en kan mij hierbij helpen ter plekke in Urciers ????.

Dan laat ik ondertussen mijn gedachtes gaan over een leuke vergoeding...;

Groeten


Walter.

Weergaven: 877

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20170512, Centre, telecommunicatie

Reactie van Dédé. op 12 Mei 2017 op 16.29

Een pc sluit je aan op de tv d.m.v. een hdmi-kabel. Op uw afstandsbediening van de tv 'source' kan je de hdmi-kabel aanduiden. Misschien heeft uw tv 2 ingangen en moet je veranderen van kanaal.

Reactie van Erwin Derksen op 12 Mei 2017 op 17.00

Als het een laptop is moet je soms de externe video-uitgang aanzetten, ik weet niet zo snel waar deze instelling te vinden is.

Reactie van Menno op 12 Mei 2017 op 19.04

Dat hangt van de computer/laptop af. Maar als ik m'n macbook aansluit op de tv met een hdmi kabel en dan de tv op hdmi 1 zet, heb ik meteen mijn macbook op mijn tv. Soms moet je idd je laptop / computer ook een aanpassing doen.

Reactie van Walter Stevens op 13 Mei 2017 op 10.43

Lieve mensen, Bedankt tot nu toe voor jullie reacties. Dédé nee het gaat om VGA en niet om HDMI. Mijn computer vindt wel de TV, maar de TV vindt niet de computer. Alle instellingen nogmaals nagelopen, en die kloppen toch echt..... Erwin... Het gaat dus om een computer en niet om een laptop.....

Maar eh ik zoek dus iemand die hier ter plekke kan zien wat er mee aan de hand is, of wat ik over het hoofd zie.....

Nogmaals dank aan iedereen !.

Reactie van Rein op 13 Mei 2017 op 13.33

PC of laptop maakt weinig verschil. Maar een TV met een VGA ingang is wel erg bijzonder. Hoe vindt de PC de TV: via het netwerk (zoals bij een smart TV) of via de VGA kabel. Is het eerste het geval, dan zul je iets moeten doen met je netwerk instellingen: in ieder geval bestanden delen aanzetten en de firewall open zetten voor je TV. Loopt het signaal echt via de VGA kabel, dan lijkt me de kabel zelf niet helemaal goed.

Reactie van Jako op 14 Mei 2017 op 9.50

Denk ook aan de gekozen resolutie en verversingsnelheid van je beeldscherminstelling. Als die hoger staan dan de TV kan weergeven, dan krijg je niks. Breng die eerst eens ver omlaag: 640x480 pixels op 50 Hz. Als je dan wel beeld hebt kun je de resolutie stapsgewijs opvoeren totdat het beeld bevalt of die weer uitvalt.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...