NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Tekstschrijver nodig voor teksten website/folder?

Beste,

Heeft u voor uw Bed & Breakfast of camping een website, maar bent u niet tevreden over de teksten? Dan help ik u graag! Ruim negen jaar ben ik werkzaam als journalist/tekstschrijver (www.b-write.nl), organiseer ik schrijfworkshops  met bekende Nederlandse schrijfsters (www.donoma.nl) en heb ik inmiddels twee boeken op mijn naam staan over autisme (www.uitgeverijpepijn.nl). Sinds een jaar woon/werk ik in Frankrijk, Bretagne. Voor mijn referenties, zie de websites. Geinteresseerd? Neem dan gerust contact met mij op, +33679787247, info@b-write.nl.

Hartelijke groet,

Betty Rombout

Weergaven: 354

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20121229, Bretagne, Overige Diensten

Reactie van Eva op 1 Januari 2013 op 16.50

Hoi Betty,

Mocht je ooit een grote tekstklus te klaren hebben en zit je om tijd of capaciteit verlegen, aarzel niet om mij te benaderen. Ik ben een 'vakcollega'. Kijk maar eens op www.beeveedee.com.

Eva van Dorst-Smit  

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0