Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Auto/vervoer gezocht voor mini-verhuizing binnen Parijs

Hallo allemaal,
Na een maandje bij mijn vriendje in het 7e gewoond te hebben trek ik vrijdag 01/02 in mijn eigen apartementje in Montmartre. Ik heb niet zo veel spullen (één heel grote weekendtas kleren, grote map voor schilderijen en misschien nog 2 kleine tassen), maar wel veel te veel om met de scooter/metro te vervoeren. Mijn vriend heeft een rijbewijs en wil me graag helpen, maar hij heeft geen auto en kan daar deze week ook niet aan komen. Ik ben dus op woek naar óf een auto die we kunnen lenen voor een uurtje of 1-2, óf iemand die zelf zou kunnen rijden. Ik heb gekeken of ik een auto kon huren maar wat ik vond was allemaal erg duur. Dus is er misschien iemand die me kan helpen, of zijn er misschien mensen die tips hebben, een goed adresje of kan iemand me vertellen of een taxi ook een mogelijkheid is?
Groetens!
Siri

Weergaven: 461

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20130130, Goederen Transport, Parijs

Reactie van Siri Sia op 30 Januari 2013 op 14.26
tegen vergoeding natuurlijk!
Reactie van Paola van der Lans op 30 Januari 2013 op 16.17

Hoi Siri, 

Ik heb gebruik gemaakt van de diensten van "A man with a van". Een hele aardige Franse man (spreekt ook goed engels) die voor een paar tientjes, met zijn eigen busje, jouw spullen verhuist. Afhankelijk van de afstand en het aantal verdiepingen bij aankomst bepaalt hij de prijs. Maar je kunt onderhandelen. Bovendien denk ik niet dat je hulp nodig hebt bij het tillen van je spullen. 

Hij heeft voor mij een loodzware bank verhuisd van Courbevoie naar het 13e voor 50 euro. 

Ik kan hem zeker aanraden ! 

Zijn nummer is 0688122557 / 0155790129

Succes !

Paola

Reactie van Julie Stemmer op 31 Januari 2013 op 11.14

Hoi Siri, 
Mijn vriend kan je wel helpen indien je nog niemand gevonden hebt. Stuur me even een berichtje als je interesse hebt.

Reactie van Siri Sia op 3 Februari 2013 op 1.29
Het is allemaal gelukt, bedankt allemaal! deze man with a van is me erg goed van dienst geweest, erg aardige vent.
Siri

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden