Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

 

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Trouwen in Frankrijk - Wie wil ons helpen?

Beste Allemaal,

Afgelopen week heeft mijn Eega mij de kleine vraag gesteld :) tsja en daar hoorde maar 1 antwoord bij natuurlijk :)

Alleen wilde zij graag hier een groot feest met veel mensen en ik het liefst alleen ergens ver weg met de voeten in het zand :o Maar goed zoals dat in ieder goed huwelijk hoort, tot een compromis gekomen, Trouwen in Frankrijk, en dan met 17 gasten een week lang een bruiloft vieren!

Feitelijk willen we hier gewoon in NL trouwen en dan een feest in frankrijk, in een chateau of landhuis o.i.d. om de papierwinkel wat te vergemakkelijken.

Alleen het vinden van een betaalbare locatie is best lastig. Maar wie kent frankrijk nou niet beter dan de Fransen, en om het voor mezelf makkelijker te maken, de Nederlandse Fransen :)

Dus vandaar mijn vraag, wie van jullie heeft leuke (en betaalbare) tip van ons, enige waar het om ons gaat is dat het idyllisch oogt. Of het nu een Kasteel, landhuis of oude boerderij is, alle tips zijn welkom..

Tips over alle aanverwante zaken natuurlijk ook.

Ik kijk uit naar jullie reacties!

groeten Ran

Weergaven: 5070

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20130320, Horeca en Toerisme

Reactie van Rene en Sofia Haurat op 20 Maart 2013 op 14.33

waarom niet bij ons ?!

Reactie van Nicole Gregoire op 20 Maart 2013 op 14.52

ter info: mijn broer en schoonzus reizen zowat de wereld rond waar ze events organiseren ... m.a.w. ze hebben veel ervaring  met organiseren in het buitenland.  Mss  kan je eens kijken of info vragen : www.midnightcoffee.be

Succes !

Reactie van Ivar Volder op 20 Maart 2013 op 15.30
Geen landhuis of kasteel, maar wel slapen, eten, zwembad, tennisbaan en betaalbaar. Hotel la Grande Bastide in Oraison. Dat is langs de A51 van Aix-en-Provence naar Gap en ligt op circa 5 kilometer van die autoroute. Eigenaren zijn Dominique en Agnès GILLE. Min of meer onze buren daar. Huisdieren welkom. Volop parkeerplaats, weinig toerisme. Neem de mountainbikes maar mee en de wandelschoenen en breng onze groeten over. 00 33 4 9278 6256 is het telefoonnummer.
Reactie van helena jurriëns op 20 Maart 2013 op 16.10

wat een leuk.. een bruiloft in Frankrijk.

Mijn vriendin Joanna Sluyter organiseert trouwerijen in Zuid Frankrijk. van bruidstaart tot kerk en burgelijke stand tot onderdak voor de gasten... alles...!!!! Ik geef je haar telefoonnummer, ze is op dit moment in Nederland geloof ik. maar ik heb alleen haar franse mobiele nummer 0033621202976. Ze heeft een kleine auberge met gastenkamers en een eigen restaurant in Laroque Alric midden in de Provence. "L'Acacia en Provence" Zeg maar dat ik je heb doorgestuurd.. Helena C.M. Jurriëns chambre et maisons d'hôtes en Provence "Le Vent d'Etoile". www.leventdetoile.nl  helenacmjurriens@hotmail.com véél succes. Helena....

Reactie van Ran op 20 Maart 2013 op 16.23

Hallo allemaal,

Bedankt voor de snelle reacties. @ Rene&Sofia  ik moest even flink zoeken naar wie jullie waren. Ik moet zegen, het ziet er leuk uit en ik ga het onthouden voor mijn volgende vakantie, maar helaas niet helemaal wat ik zoek voor mijn huwelijk.. 
@maria bedankt voor de tips. chateauygrande ziet er inderdaad geweldig uit, als ik ga rekenen dat zit dat aan de bovenkant van mijn budget.. Dus iets minder pompeus en we zullen tevreden zijn vermoed IK..

Super bedankt allen tot zo ver, en laat die gouden tips maar komen

Reactie van Ran op 20 Maart 2013 op 16.55

@Maria ja zoiets is inderdaad geweldig, en qua regio ook prima!  daar zie ik mezelf wel staan.. 
Ik zie op die site zoveel moois, probleem is alleen dat je volgens mij dat je alleen op meer dan 12 gasten kan zoeken.. en het is zoveel.. dus iedere keer spot ik iets moois, mar dan passen we er niet met zn allen in :)

Reactie van Rob Keijzer op 20 Maart 2013 op 16.59

misschien is dit wat

http://www.bonsejour.net/manoirlachaux.html

mvrgr

Rob

Reactie van Ran op 20 Maart 2013 op 17.07

Hoi Rob,
Ziet er ook weer geweldig uit, maar ik ben bang net iets te klein..  Maar super bedankt voor het meedenken!

Reactie van Loes Suerink op 20 Maart 2013 op 17.14

Ik heb in het verleden een mooi feest meegemaakt in het Château de la Motte Fenelon in Cambrai. Misschien is het wat voor je?

Groet,

Loes

info@vertaalbureau-idemdito.nl

Reactie van peter mansveld op 20 Maart 2013 op 17.41

beste ran ik kan je tenzeerste een top locatie aanraden,met de nodige ervaring kijk eens op de site www.lehaget.fr eigenaar is frans nederlands en ik beloof je stellig je wil hier niet meer weg 

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Uw donatie is nodig

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden