Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!Kijk een bij de Nedergids! De dienstverlener die je zoekt zul je daar vinden!Bent je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!Ik heb goede ervaringen met Dan Poll (Frans/Engels) en beveel hem dan ook van harte aan: tuinonderhoud, bomen, binnen- en buiten schilderwerk, hekwerk enz. Hij werkt in de ruime omgeving van Blajan/Boulogne-sur-gesse/Larrouque. Hij heeft een orgineel emailadres: ibeatgodzilla(add)gmail.com of 0781846470. 

Weergaven: 775

Reactie van Antonia op 16 November 2018 op 15.51
Zo iemand zoek ik nou in de omgeving van Castelnaudary, Revel
Reactie van Tournesol op 16 November 2018 op 21.09
Zo iemand ben ik nou in de omgeving van Cahors, Fumel, Belvès, :-)
Reactie van Rob leeuwenburgh op 19 November 2018 op 22.09
Beste Antonia. Ik heb je bericht gelezen en wellicht kan ik iets voor je betekenen. De werkzaamheden die je omschrijft zijn voor mijn geen probleem. Bel mij anders even
0031622327226. Hoor graag van je.
Rob

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden