Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Welke Nederlandse jongedame 20-25 jaar is geinteresseerd?

Connaîtrais-tu une Jeune Fille où Jeune femme Hollandaise entre 20 et 25 Ans, parlant bien le Français, qui pourrait convenir pour un emploi chez Décathlon Périgueux .   Le sous-directeur de Décathlon P. il souhaiterait trouver cette personne pour un emploi (peut-être saisonnier ) pour canaliser la clientèle Hollandaise qui ne parle pas le Français.  

Weergaven: 661

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20120131, Aquitaine, Werk Aangeboden

Reactie van Kitty Broers/Colm Wakefield op 1 Februari 2012 op 10.29

Ik zal dit aan mijn broer laten zien, hij is 25 en woont 55 minuten van Peri.

Groet

Reactie van Josephine Sand op 1 Februari 2012 op 10.39

Prima!

Reactie van Kitty Broers/Colm Wakefield op 1 Februari 2012 op 18.33

Mijn broer is wel belangstellend, waar kan hij naartoe bellen?

Groetjes

Reactie van Kitty Broers/Colm Wakefield op 1 Februari 2012 op 19.28

Hij spreekt trouwens ook erg goed engels en duits, dus 4 talen in één, haha.

Reactie van Josephine Sand op 2 Februari 2012 op 9.38

Oui la personne peut contacter :   Mr MERY Jacques - Etienne  directement chez Décathlon Périgueux   Je vais le prévenir de mon coté.  Ja, Kitty, ik denk dat ze daarom Nederlanders vragen - altijd in voor alle talen!

Bedankt en succes!

Reactie van GIRAL op 16 Februari 2012 op 19.42

Hallo.

Ik heb eventueel interesse, full of part time. Maar ik ben 42 jaar, nederlandse, in Frankrijk sinds 1977. Spreek dus vloeiend frans, nederlands en engels, en kan me ook redelijk redden in duits. Misschien kunt u mijn gegevens door geven aan Dhr MERY. Mail philetdeb@hotmail.fr

Ik woon 40 minuten van Périgueux, en ik heb een eigen auto.

Vriendelijk dank,

Debora GIRAL

Reactie van Tolsma op 19 Februari 2012 op 12.45

Hallo,

Ik ben een jonge tweetalige (frans/nederlands) student en heb eventueel interesse, zou u mij mischien de mail kunnen doorgeven van de persoon die ik moet contacteren? U kunt mij contacteren via mijn mail: tolsma.jur@gmail.com

Met vriendelijk groet, 

Jur Tolsma

Reactie van Josephine Sand op 20 Februari 2012 op 9.34

Hallo Jur en alle toekomstige belangstellenden:

Tu peuxt contacter :   Mr MERY jacques - Etienne  directement chez Décathlon Périgueux .

Succes allemaal ermee!

Josephine

Reactie van esther Ilfix op 1 Maart 2012 op 16.22

Beste mevrouw Sand.

Ik ben tevens geïnteresseerd in uw werk aanbod. Ik woon in Saint Astier, een kwartier rijden van Périgueux. Mijn leeftijd is 33 jaar, ik spreek vloeiend Nederlands, Frans en Engels en een beetje Duits. Mijn email adres is esther_tol@hotmail.com.

Met vriendelijke groet

Esther ILFIX

Reactie van Josephine Sand op 2 Maart 2012 op 11.00

Tu peuxt contacter :   Mr MERY jacques - Etienne  directement chez Décathlon Périgueux .

Succes  ermee!

Josephine

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden