Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo allen! 

Mijn naam is Nora, ik ben 18 jaar en ik heb momenteel een tussenjaar! Het lijkt mij ontzettend gaaf om een paar maanden vakantiewerk te kunnen verrichten in Frankrijk en dan met voorkeur aan de Côte d’Azur. Ik ben gemotiveerd om aan de slag te gaan bij een Nederlands-, Engels- of Franstalige familie waar ik mijn steentje kan bijdragen door te helpen met het huishouden, het helpen van kinderen met hun huiswerk, muziekles geven, in de tuin werken, klussen, oppassen, enz. Dit alles omdat ik ten eerste mijn tussenjaar in een mooi gebied met een fijn klimaat wil spenderen en ik vind het leuk om een familie met taken te helpen, wellicht ook wel voorbereidend op het zomerseizoen wat betreft onderhoud van vakantievilla´s of opknappen van een vakantiepark. Daarnaast lijkt het me geweldig om mijn Frans naar een hoger niveau te tillen. 

Stuur mij gerust een bericht als u vragen heeft of als u vindt dat ik in het plaatje pas wat u nodig heeft aankomende maanden! Dit bericht is enkel een richtlijn, wat betekent dat ik open sta voor veel ideeën! U kunt mij zo nodig bereiken op: noravanderwinden@gmail.com

Dag! Nora. 

12 januari, Den Haag.

Weergaven: 410

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20220113, Werk Gevraagd

Reactie van Maria op 16 Januari 2022 op 12.29

Hallo Nora, op deze site komt vraag en aanbod bij elkaar. Ze hebben een mondiaal bereik maar je kan filteren op jouw wensen.

Volunteer and work in Provence-Alpes-Côte d'Azur, France - low cost...

Het gaat veelal om vrijwilligerswerk maar ook met plaatsingen met een vergoeding. Lees goed de voorwaarden en verzekeringen bij plaatsing en uiteraard de reviews per host.

de site zelf scoort goed.

Workaway Reviews | Read Customer Service Reviews of workaway.info (...

Reactie van son op 17 Januari 2022 op 16.20

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden