Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

VANDAAG, DONDERDAG 29 SEPTEMBER VANAF 18H30

Wegens groot succes wil ik graag mijn website www.francevilla.nl uitbreiden. Bent u nog op zoek naar een betrouwbaar iemand die uw vakantiehuis in de Lot of Dordogne goed kan/wil verhuren, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. Neemt u alvast eens een kijkje op mijn website, misschien staat binnenkort uw huis er wel op!

 

Met vriendelijke groet,

 

Lydia Mennes

www.francevilla.nl

info@francevilla.nl

tel. 00 31 113 58 20 36 of 00 31 6 46 42 20 93

Weergaven: 400

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

Aquitaine, Midi-Pyrénées, Overige Diensten, Woningen Algemeen

Reactie van lida gouwerok op 13 Januari 2011 op 8.09
heel mooie site maar waarom alleen in het engels en niet in het frans en eventueel nederlands
Reactie van Sander Bremmers op 13 Januari 2011 op 8.57
Hallo Lydia, ik heb dezelfde vraag als Lida hierboven.
Kun je ook je voorwaarden mailen naar sander@bremcon.nl?

Groet,
Sander
Reactie van Lydia Mennes op 13 Januari 2011 op 9.14

Beste Sander en Lida,

 

Toen ik (als hobby en met ons eigen huis en dat van vrienden) met Francevilla begon moest ik een keuze maken. Elke Nederlander spreekt ook Engels, de meeste Franse klanten die ik heb spreken ook Engels en Engelsen natuurlijk ook...

Ik zou mijn site ook in 3 talen kunnen laten maken, maar hier zit weer een kostenplaatje aan vast en dan moet ik ook meer voor de huizen vragen, waardoor ik minder klanten zou genereren. Wèl heb ik de beschrijvingen in 4 talen voor de klanten die hier om vragen.

Francevilla is oorspronkelijk ontstaan uit hobby en passie voor de streek waar wij 6 jaar hebben mogen wonen, inmiddels is het een leuke uit de hand gelopen hobby en moet ik er misschien inderdaad aan gaan denken om de site in meerdere talen aan te bieden...

 

Groetjes,

Lydia Mennes

www.francevilla.nl

Reactie van lida gouwerok op 13 Januari 2011 op 9.48
dank voor je antwoord en heel veel succes
Reactie van Riki Nijhuis op 13 Januari 2011 op 11.25

Hallo Lydia,

 

Je schrijft onder meer:  . . . Elke Nederlander spreekt ook Engels, de . . . .

Dat meen je toch niet écht ???!!!    . . .    Ik mag toch hopen dat hier  sprake is van een type-foutje o.i.d. !!??

 

Vriendelijke groeten,

WWW.VAKANTIELANDGENOTEN.COM    (een gastvrij onthaal in uw eigen taal)

Riki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Gebeurtenissen

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden