NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Een tip voor eenieder die graag zijn franse huis wil opknappen. Ik heb een hardstikke fijne bouwploeg die al gedurende 10 jaar in lente en herfst aan mijn eigen gehuchtje van 9 huisjes werkt. Kijk eens op de website verbouwen-in-vertrouwen.jouwweb.nl Onder de referenties staan ook mijn websites vermeld.

Weergaven: 259

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Bouw

Reactie van Sandra Anema op 1 November 2010 op 7.34
Ook hier had een kleinschalig FRANS bedrijfje zijn redding kunnen vinden.
Reactie van Evert van der Weide op 1 November 2010 op 11.13
Leuk, doen ze ook kleine klusjes zoals sanitair ofwel electrisch?
Evert
Reactie van harriet thijssen-eysink smeets op 1 November 2010 op 11.28
interessant! ik zie helaas geen "contact"item op de website staan. Hoe kom ik met ze in contact? Ik wil graag met officiele bedrijven werken, geen zwartwerkers. Is dit het geval?Vriendelijke groet, Harriet
Reactie van Paul Lanfermeijer op 1 November 2010 op 11.32
Marjorie,

Ik denk dat je wel goed "scoort" in jouw omgeving met deze Polen.
Paul
Reactie van marjorie schreuder op 1 November 2010 op 12.13
Beste Harriet en Evert: Op de eerste pagina van hun website Verbouwen in Vertrouwen staat een emailadres waar je naar toe kunt schrijven, maar aangezien ze op dit moment ook hier bij mij zijn, kun je mij ook de vraag sturen marjorie.schreuder@wanadoo.fr Ze hebben zoals ook vermeld op deze eerste pagina een officieel in Polen ingeschreven bedrijfje en kunnen desgewenst ook een officiele rekening uitschrijven. Ze doen ook kleinere klussen , als ze toch eenmaal hier zijn, is dat goed te combineren.
Wat betreft de opmerking van Sandra, met alle respect voor een Franse bedrijfje .. maar hier in de buurt heb ik meer Nederlandse aannemersbedrijven die Fransen (en zelfs ook een van mijn andere Poolse vrienden) in dienst hebben, dan Franse bedrijfjes. Toen ik hier 10 jaar geleden kwam, bestonden die Nederlandse aannemers nog niet hier en had ik een Franse aannemer in de hand genomen. Alleen al wachten op de offerte duurde toen 2 maanden. Door toeval ben ik toen in Nederland in contact gekomen met een van de Poolse broers die toen een verbouwing deed bij een van mijn dochters. Ik heb hem in mijn auto geladen en - dacht ik - voor 2 weken meegenomen voor een dringend karwei (gat in een dak) De snelheid en professionaliteit, het probleemoplossend vermogen, de betrouwbaarheid en het feit dat hij gewoon bij mij verbleef en dus door kon werken ipv andere karweitjes links en rechts aan te nemen, is mij zo bevallen dat die 2 weken nu al 10 jaar zijn (met onderbrekingen). Hij heeft al het werk de eerste jaren alleen en toen met vader, broer, oom en zoals dat gaat, kunnen doen en daardoor ook een eigen bedrijf op kunnen zetten in Polen. Zo is het dus gekomen dat ik mijn beide handjes voor hen in het vuur kan steken.
Reactie van Evert van der Weide op 1 November 2010 op 12.56
Marjorie,
Reeds een email verstuurd.

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

CORONA | COVID-19

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0