Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Vervoer goederen van Orgnac L'Aven (07) naar NL aangeboden, 22 april

Hallo beste mensen, ik vertrek 22 april naar Nederland met een bijna lege bestelbus. ( 8 kub ) Om mijn reiskosten iets goedkoper te maken, kan ik dus het één en ander vervoeren. Zelf rijd ik richting Nijmegen, maar om wat om te rijden is geen probleem. Mijn route is Bollene - Lyon - Nancy-Luxemburg- Maasticht- Nijmegen.

Weergaven: 209

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20140322, Goederen Transport, Rhône-Alpes

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GRAND MERCI !!

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden