Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Dag,

Vrijdag 28 maart vlieg ik met Transavia van Rotterdam naar Bergerac. Vandaar wil ik met openbaar vervoer naar Sarlat reizen. Het lukt mij niet om duidelijkheid te krijgen hoe ik van het vliegveld naar het bus/trein station in Bergerac kom.

Wie heeft er een tip / ervaring mee of nog beter met wie kan ik meerijden richting  Bergerac /Sarlat.

Graag uw reactie.

Met groet,

Herman Bezema

Weergaven: 1330

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20140326, Aquitaine, Vervoer

Reactie van anneke19 op 26 Maart 2014 op 9.22

Dat kan o.a.. via deze link: http://www.holidaytaxis.nl/transfers/france/bergerac-airport/

Kost je dan ongeveer 45 euro. Best wel prijzig voor een ritje van 3 km naar het centrum

Hopelijk reageerd iemand op dit forum die toevallig net iemand ophaald of wegbrengt naar het vliegveld. Zet je aankomst tijd er even bij, dan krijg je hopelijk een ritje aangeboden". Nog een optie is bij aankomst een bordje klaar te hebben en liften bij de weg vanaf het vliegveld en dan maar hopen op een lieve nederlander.....

Reactie van frans van Hugten op 26 Maart 2014 op 9.53

voor 10 euro naar Bergerac in 10 minuten

Reactie van Katja Blok op 26 Maart 2014 op 9.57

Ik vlieg met die vlucht naar Nederland. Zal vanmiddag even vragen of mijn chauffeur nog plek heeft op de terugweg. Hij gaat weer terug in de richting van Sarlat.

Reactie van anneke19 op 26 Maart 2014 op 10.08

Kijk, dat zijn goede berichten!!! Handig, zo'n forum! ( deze reactie bij gebrek aan een "vind ik leuk duimpje")

Reactie van Herman Bezema op 26 Maart 2014 op 10.56

Dank voor de reacties tot nu.

Ik wilde Betty, mijn vrouw, de rit Saint Julien de Lampon naar Bergerac besparen. Als het nodig is rijdt ook op onze Opel Vivaro bestelbus. Het is echter niet haar grootste hobby. Ik wacht het bericht van Katja af. Het zou mooi zijn dat ik richting Sarlat kom. Betty kan mij ergens onderweg ophalen.

Met groet,

Herman Bezema

Reactie van nigrum op 26 Maart 2014 op 11.46

maak een duidelijk bordje Sarlat en ga liften.

enige tijd geleden, met 3 bordjes:Cancon, Monflanquin, Fumel, was ik zo thuis; vriendelijke mensen, die een wat ouder persoon blijkbaar wel meenemen. Aardige ervaring, deed me denken aan 'vroeger', ; aanvankelijk ging de duim wat aarzelend omhoog; al vlug weer duidelijk en ferm, en weg was ik.

Reactie van ineke blom op 26 Maart 2014 op 16.06

blablacars al geraadpleegd?

Reactie van Katja Blok op 26 Maart 2014 op 16.31

Bonjour Herman,

Mijn vriend rijdt richting Monpazier vanaf Bergerac airport, hij zou u bijvoorbeeld bij een station af kunnen zetten (Lalinde?), of misschien kunnen jullie wat regelen dat hij u in Sarlat afzet. Mocht u van tevoren graag even met ons in contact willen komen, kunt u ons bereiken op +33 (0)553226064 (Restaurant Bistrot 2 in Monpazier). Wij spreken beide Nederlands.

Met vriendelijke groet,
Katja

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden