Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

VANDAAG, DONDERDAG 29 SEPTEMBER VANAF 18H30

Mijn roman 'Kom Atir kom' is sinds ruim 2 maanden niet meer verkrijgbaar op Amazon: 
"Actuellement indisponible. Nous ne savons pas quand cet article sera de nouveau approvisionné ni s'il le sera." Dit is onjuist er liggen nog bijna 500 van de vierde druk in voorraad!!

Vanaf maart tot september was er geen enkel probleem. Andere Nederlandse boeken op Amazon zijn gewoon wel voorradig. Ik ben bijzonder gepenaliseerd omdat ik in Frankrijk wonende, hier misschien belangstellenden heb!

Al weken zoek ik dit uit, maar word bij Amazon van het kastje naar de muur gestuurd. Ik vind geen enkel mailadres voor boeken, wel van e-boeken die mij niet verder kunnen helpen. Ook mijn uitgever weet het niet.

Heeft iemand een advies?

Weergaven: 1431

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20201114, Overige Diensten

Reactie van BassieB op 14 November 2020 op 18.26

Niet direct een "Frans" probleem lijkt me. Het boek is ook niet beschikbaar bij Amazon in de UK, Duitsland of Nederland. Amazon heeft ook zakelijke accounts, mogelijk heeft u deze ook, berichten naar die klantendienst worden wel snel beantwoord is mijn ervaring.

Reactie van Agnita Andrieu op 14 November 2020 op 19.01

Hartelijk dank voor uw snelle antwoord BassieB 21. Het is overal op Amazon, maar omdat ik in Frankrijk woon, artikelen in Nederlandse tijdschriften heb en een recensie in SchrijverinFrankrijk, is het voor mij erg frustrerend, vooral nu de feestdagen aankomen. Ik heb al een tiental mails verzonden en steeds word ik naar e-boeken verwezen, die mij niet kunnen helpen. Telefoonnummers functioneren niet. Noch mijn uitgeefster, noch ik komen er uit.

Reactie van Lex de la Terre op 14 November 2020 op 20.50

Ik weet 't niet & houdt me ten goede & zo, maar wordt hier op slinkse wijze 'n boekje onder de aandacht gebracht ?

Foei !

Reactie van Agnita Andrieu op 14 November 2020 op 21.12

Absoluut niet, Lex de la Terre! Mijn vraag gaat hier over een probleem bij Amazon. Misschien hebben hier mensen mailadressen van Amazon-boeken of werkende telefoonnummers. Ik word steeds naar e-boeken gestuurd. Ben er al tijden mee bezig!

Reactie van Bas vd K op 14 November 2020 op 21.50

Hoi Agnita,

Heeft u zelf een Amazon account of wie beheerd dit?
Liggen de boeken op voorraad bij Amazon zelf of worden deze verstuurd door iemand anders?

Bas

Reactie van Agnita Andrieu op 14 November 2020 op 22.08

Dank voor de reactie Bas. Ik heb zelf een account maar daar kan ik niks mee. Boekwinkels, Bol en Amazon bestellen boeken in het Centraal Boekhuis. Mijn boek kwam uit in maart. Tot begin heeft het normaal gewerkt, Amazon heeft er wel in voorraad gehad. Ik heb zelf 2x mijn boek besteld en er zijn een aantal bestellingen van anderen. Ik heb nergens een @adres gevonden waar je iets kan vragen of een klacht in kan dienen voor boeken. Wel voor electra, foto's, games, muziek en voor e-books. Heb verschillende keren met de laatste contact gehad maar ze kunnen me ook niet helpen... Ik heb een uitgever die het ook niet weet.

Reactie van Bas vd K op 15 November 2020 op 0.59
Agnita, het is alleen mogelijk om via een selleraccount specifieke vragen te stellen over jouw listing. Er moet iemand of een systeem zijn die de voorraad van jouw boek bij Amazon aanvult. Dit is niet gebeurd of er is vertraging op getreden bij het verzenden naar een Amazon depot. Dus wie is er verantwoordelijk voor het versturen van jouw producten?
Reactie van pinot op 15 November 2020 op 11.38

@foei … Honi soit qui mal y pense . Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten. 

Reactie van Sabine Dekker op 15 November 2020 op 13.45

Wat vervelend. En navraag doen bij het Centraal Boekhuis? Of de uitgever vragen contact op te nemen met het Centraal Boekhuis? Succes!

Reactie van Agnita Andrieu op 15 November 2020 op 15.04

Dank voor je reactie Sabine. De uitgever heeft van alles geprobeerd. Gisteren stuurde ik maar weer een mail naar het Centraal Boekhuis. Hoop dat ik een antwoord krijg. Ja het is gewoon vervelend.

 

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Gebeurtenissen

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden