Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Wie weet waar ik in Frankrijk een wasmachine-lekbak zou kunnen kopen ? Ik heb er eentje gevonden op een website maar die kost zo'n 45 euro zonder verzendkosten terwijl die dingen in Nederland rond de 12 euro kosten dus ben ik nieuwsgierig of ze hier ook voor een soortgelijke prijs te vinden zijn ? 

Wie eventueel een gebruikte bak in de aanbieding heeft mag zich ook melden (graag zelfs) !!

Weergaven: 518

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20140806, Inrichting, Te Koop Aangeboden

Reactie van Sandra op 8 Augustus 2014 op 22.07

Hartelijk dank Patrick voor je reactie. Die van de eerste link had ik ook gevonden en is erg prijzig want boven op de 44 euro voor de bak komt nog 19.95 euro verzendkosten. De tweede is wat voordeliger en kost 12.95 verzenkosten. Met de prijs van Gamma , 12.50 in mijn achterhoofd hoop ik toch nog een voordeligere optie te vinden , ik blijf tenslotte 'hollander' ;-)

Reactie van Sandra op 9 Augustus 2014 op 13.24

Punt is dat ik geen visite verwacht uit Nederland...........Dus mocht iemand in de Puy-de-Dôme/Creuse komen met plek voor zo'n bak in de auto ??? ;-)

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden