Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Ik zoek een warm tehuis voor een oudere Haflinger ruin (ongeveer 21 jaar) Hij is kerngezond, maar kan niet meer intensief bereden worden in verband met een schouderblessure. Het is een ideaal gezelschapspaard voor een jonger paard of voor mensen met bijvoorbeeld een kampeerboerderij waar hij zonder problemen wandelingetjes kan maken met kinderen op zijn rug en vooral veel geknuffeld worden want dat vindt hij heerlijk. Hij staat in de Orne (61)

Contact via mail: marine-leboucher@orange.fr

Weergaven: 692

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20110816, Basse-Normandie, Dieren

Reactie van Marine Leboucher op 19 Augustus 2011 op 20.08

Hallo Henny,

Ik ben het helemaal met je eens en ik kan me voorstellen dat je als buitenstaander denkt; hoe kan iemand een paard van 21 jaar weg doen. Zo zou ik ook denken. Dit paard is twee jaar geleden via via via bij mij terechtgekomen als maatje voor een jonge merrie, die ik van iemand gekregen had . Helaas is deze merrie na heel veel gedokter en meerdere kliniekopnames overleden en nu staat Aldo helemaal alleen. Ik zou voor geen goud willen dat hij naar de slager gaat, maar voor hem zou het zo veel gezelliger zijn als  hij met een ander paardje zou staan. Ik geef hem zo veel mogelijk aandacht maar ik kan een paardenvriendje niet vervangen. En voorlopig kan ik geen ander paard erbij nemen. Vandaar dat ik  hoop een goed tehuis voor hem te vinden. Maar als ik dat niet lukt dan blijft hij hier gewoon in zijn weitje staan. 

Reactie van Kim Fok op 19 Augustus 2011 op 23.25

Mijn paard staat ook alleen en ze zou wel een maatje kunnen gebruiken. Alleen ik zit in de Allier...beetje ver.

 

Groet

Kim

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GRAND MERCI !!

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden