Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Donderdag 27 januari vanaf 18h00

Mijn naam is Mechie Heessels. Sinds 2004 wonen mijn man ik in de Var. In Nederland bewaarde ik altijd mijn ontvangen verjaardags- kerst- en vakantiekaarten. Wanneer ik een doos vol had kon ik die brengen naar een verzamelpunt. De kaarten werden/worden gebruikt door bepaalde instellingen, waarvan de bewoners de kaarten tijdens de recreatieve uren verwerkten tot andere kaarten of schilderijtjes. Mijn vraag is, bestaat dat hier in Frankrijk ook? Ik vind het nog steeds zonde om de kaarten zomaar bij het oud papier te doen. Dank voor een reactie en eventuele adressen in de VAR waar ik de kaarten naar toe kan brengen of sturen.

Weergaven: 592

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20190110, Gezondheid, Sport en Spel

Reactie van Mechie Heessels op 12 Januari 2019 op 10.06
Uit de niet binnengekomen reacties begrijp ik dat er hier in Frankrijk waarschijnlijk geen belangstelling voor dit onderwerp bestaat. Prettige dag voor alle berichtenlezers.
Reactie van Andrea Hummel op 12 Januari 2019 op 14.03
Waarom zet je ze niet op Le Bon Coin? En er zijn genoeg sites pour 'recycler cartes postales'. Genoeg ideeën dacht ik zo en je kunt ze ook hergebruiken om volgend jaar nieuwe kaarten mee te maken, doe ik ook. Kijk op Pinterest, daar staan ook genoeg ideeën wat je met kaarten kunt doen.
Reactie van Andrea Hummel op 12 Januari 2019 op 14.04
er zijn ook Emmaüs winkels in de buurt en Troc de L'Ile
Reactie van Mechie Heessels op 12 Januari 2019 op 22.51

Hartelijk dank Andrea voor je suggesties. Ik daar mee aan de slag.

Reactie van Andrea Hummel op 14 Januari 2019 op 15.30
Excellente idée!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GRAND MERCI !!

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden