Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Op zoek naar een dienstverlener? Kijk een bij de Nedergids! 

Ben je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Beste forumleden, 

Ik heb buren met een hoogwerker die mij (tegen vergoeding) helpen als ze tijd hebben.

Hele aardige lieve mensen, maar door slechte internet verbinding/telefoonverbinding is het moeilijk afspraken te maken.

Twee jaar geleden hebben we hier bij mij bac acier op een schuur gelegd, maar de nok moet nog worden afgemaakt (hooguit 2 dagen werk). Door Corona vorig jaar is het er niet van gekomen en mijn dak is dus nog steeds niet dicht.

Ben 6 weken geleden langs geweest, briefje achtergelaten (want ze waren niet thuis) en verteld dat ik er nu zou zijn en dat ik ze graag zou inhuren. Vanuit Nederland bellen is lastig, hun vaste telefoonlijn doet het niet en de mobiel heeft zeer slechte dekking (word eigenlijk nooit opgenomen).

Nu ben ik wederom in Frankrijk en nu zijn ze tussen de buien door zelf bezig met hun dak en hebben ze voorlopig geen tijd.

Allemaal begrijpelijk, maar ik vind het wel vervelend, want mijn dak lekt nu al 2 jaar bij de nok en het hout wordt daar aangetast. Wat er nog moet gebeuren is de nokvorst van Bac Acier monteren. Die heb ik hier al liggen.

Ik wil het dak eindelijk wel dicht hebben en zoek dus een dakdekker, iemand in de buurt met verstand van zaken wat mij aangaat voor de veiligheid met een hoogwerker (indien die gehuurd moet worden, dan ga ik daar achteraan). Ik heb eventueel ook nog een andere klus en dat is een canvas zeil over een ander dak leggen, dat dak is inmiddels deels ingestort en de regen vrij spel heeft. Ik schat dat dit ook ca. 2 dagen werk is.   

Kennen jullie mensen hier in de buurt ik zit net boven de Morvan nabij Vitteaux.

Alvast bedankt, 

Arnold

Weergaven: 524

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20210804, Bouw, Contact Gezocht

Reactie van Hans03 op 4 Augustus 2021 op 10.46

Even « Googelen ». Couvreur-Vitteaux

Reactie van Wil Louwers op 4 Augustus 2021 op 12.16

Hou er rekening mee, dat veel bedrijven in augustus vakantie hebben........

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden