Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo,

ik ben een 44- jarige vrouw, voornamelijk werkzaam geweest in gezondheidszorg/ welzijnswerk als locatiemanager/leidinggevende.
Sinds 10 jaar pendel ik om de twee weken op en neer naar Frankrijk ( Rhone-Alpes, omgeving Lyon) omdat ik een franse partner heb (een "Ardechois"). Ik ben op zoek naar een baan waarbij ik gebruik kan maken van mijn goede beheersing van de franse taal en het feit dat ik tussen beide landen heen en weer reis. Voor de komende paar jaar heb ik nog niet de mogelijkheid om me in Frankrijk te gaan vestigen vandaar dat ik mijzelf aan het orienteren ben op een combinatie van werk en prive wat betreft beide landen. Zijn er mensen die mij suggestie's kunnen doen?

Karolien Jonkerman

Weergaven: 196

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Rhône-Alpes, Werk Gevraagd

Reactie van nicole op 30 Maart 2010 op 23.09
Hallo Karolien,

Ik heb misschien wel wat leuks voor je. FM Group is nog op zoek naar mensen in Frankrijk en Nederland die cosmetica, parfum en huishoudelijke producten willen promoten. Dit kan door de producten zelf te verkopen of door zelf je eigen business te bouwen en zelf consulente te zoeken. Je loopt geen risico omdat je geen voorraad hoeft aan te schaffen. In Nederland zijn de producten nu ongeveer 2 jaar verkrijgbaar en het is een enorm succes. In Frankrijk is zeer recent een depot geopend en de markt ligt hier nog helemaal open. FM Group is inmiddels in 26 landen succesvol actief!

Indien je interesse hebt ben ik graag bereid om het mondeling toe te lichten.

Groeten Nicole Weijers (toinenicole@hotmail.com)
Reactie van miranda koertshuis op 2 April 2010 op 20.05
Hallo Karolien,

Ik werk zelf in de gezondheidszorg en de sociale zorg, een combibaan in de regio Valence. Ik heb zelf de ervaring dat je als verpleegkundige heel gemakkelijk aan de slag kunt. Een optie kan zijn om als zelfstandige verpleegkundige, liberale, te gaan werken. Er zijn cabinets waarbij je 1 week in de maand werkt. Het is belangrijk om je diploma te laten valideren in Nederland en je vervolgens met je officiele stempels e.d. bij de DASS inschrijft. In principe kun je daarna op zoek naar een cabinet in de buurt.
Veel succes.
Miranda Koertshuis

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

JOUW BERICHT...

COVIDNIEUWS

-

SPONSOR | ENTREPRISE

N26 IN FRANKRIJK


Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden