Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

De virtuele Brasserie is nu open ! KLIK HIER

Hoi, ik ben Fadime en ik woon sinds 4 maanden in La Rochelle, ben verhuised van Saintes, ik woon al bijna 4 en half jaar in Frankrijk maar spreek en begrijp heel weinig Frans dus het is erg moeilijk om werkt te vinden, misschien zijn er mensen die mij kan helpen om werk te vinden of werk willen aanbidden en ik zoek ook mensen om vrienden te worden, heb geen familie hier, alleen mijn mn en mijn dochterje van anderhalf. woon je in La Rochelle stuur een bericht.. vriendelijke Groeten Fadime

Weergaven: 227

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20120921, Contact Gezocht, Poitou-Charentes

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden