Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar werk in de omgeving van Fontenoy le Chateau (88) dit grenst aan de Haute Saone en de franche Comte. Ik ben handig, flexibel en bereid vele dingen aan te pakken. Ik zou graag de stap willen maken om van mijn 2e woning een 1e te maken. Heb ervaring in de horeca, met dieren en kan organiseren. Inmiddels heb ik de nodige ervaring met sleutelbeheer van een woning en het werken op een camping opgedaan. Weet u iemand in mijn omgeving die op zoek is naar een betrouwbare kracht????

en indien u mij tips kan geven dan hoor ik deze graag.

Alvast bedankt.

groetjes Ina

Weergaven: 862

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20161201, Alsace, Werk Gevraagd

Reactie van Anton Noë, beheerder en gastheer op 10 Januari 2016 op 9.06

Heb je al bij Indeed gezocht? 

Reactie van Christa op 10 Januari 2016 op 10.25
Dat is idd een goede tip voor Ina, Anton. Ik heb me zelf aangemeld bij Indeed en krijg nu elke dag de nieuwe - zeer gevarieerde - vacatures per e-mail voor de regio / plaats waar ik in geinteresseerd ben.
Reactie van ed posse op 10 Januari 2016 op 15.51

Heb je al gekeken of de streek of het dorp een Facebook heeft? En dan daar gaan vragen of mensen werk weten? Zoniet kan je ook zelf een facebook maken ( is makkelijk ) en dan folders uit gaan delen in het dorp en dan komen de Fransen vanzelf wel op je site!

Deze tip was gratuix!

Reactie van oscar op 11 Januari 2016 op 7.51

hoy ina

je hebt me tog een keer verteld dat je een friet tent wou openen

lijt mij nogsteeds een goed plan

groet o

Reactie van Yvette de Graaf op 11 Januari 2016 op 9.32

Hallo Ina,

Als kind ging ik altijd op vakantie naar deze camping: http://domaine-de-champe.fr/

Deze is nu uitgegroeid tot een soort van vakantie park met spa.

ik zie wel dat het ruim een uur bij je vandaan ligt, maar wie weet hebben ze werk (receptie/bar) en ook onderdak tijdens je werkperiode?

Dat is het enige idee daar in de buurt dat ik heb! De eigenaar heet Jean-Michel Géhin en hij runt het met zijn vrouw Chystel.

Succes in ieder geval!

Groeten,

Yvette

Reactie van Ina op 26 Januari 2016 op 11.00

Allen dank voor jullie reacties, ik ga er mee aan de slag

groetjes Ina

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GRAND MERCI !!

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden