NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Bonjour!

Ik ben Roos (25 jaar) en op dit moment nog woonachtig in Nederland. Ruim twee jaar geleden ben ik afgestuurd aan de Hotelschool in Den-Haag en daarna woonachtig geweest en gewerkt (1 jaar leidinggevende restaurant/boutqiue hotel en 1 jaar bij The Grand Hotel op de banqueting sales afdeling) in Amsterdam.

Mijn eerste stage van de hotelschool heb ik volbracht in Le Méridien in Nice (2013) en mijn tweede stage in het Beach Rotana Hotel in Abu Dhabi (2016/2017).

Inmiddels heb ik besloten om voor langere tijd terug te keren naar Nice. Ik wil begin van het seizoen maart / april 2020 gaan verhuizen. Ik wil me vanaf nu dan ook bezig gaan houden met het vinden van een leuke / uitdagende baan in Nice (of omgeving) en met het leggen van contacten in de buurt, vandaar mijn bericht!

Ik ben in eerste instantie opzoek naar een hospitality gerelateerde baan (evenementen organisatie, sales, groepsboekingen, guest relations, huizenverhuur, gastvrouw restaurant, hotellerie etc.), maar sta ook open voor andere uitdagingen. Ik deel graag mijn CV in een pm.

Alle tips zijn welkom.

À bientôt!

Weergaven: 533

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20191111, Provence-Alpes-Côte d’Azur, Werk Gevraagd

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

COVID-19 IN FRANKRIJK

______________

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

N26 via NLFR (win-win-win)

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0