Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Hoi!
Vorig jaar ben ik gevallen voor de charmes van een hele leuke Franse man.. Daarom wil ik eind april/begin mei naar Lyon vertrekken. Ik ben geen stilzitter dus ik ben op zoek naar werk! Ik ken alleen de basis van Frans, maar ik ben zeer gemotiveerd om dat snel te leren! In NL ben ik ergotherapeut, maar iedere baan in Lyon is welkom!

Mocht je op zoek zijn naar een betrouwbare, serieuze en spontane oppas, dan hoor ik het graag! Aantal uur maakt niet uit.

Ook tips voor taalcursussen hoor ik graag :) dus mocht je iets weten: deel het met me ! :)
Alvast heel erg bedankt!

Weergaven: 334

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20130222, Kinderen, Rhône-Alpes, Werk Gevraagd

Reactie van Hendro Munsterman op 22 Februari 2013 op 18.10

De universiteit waar ik werk geeft cursussen Frans voor niet-franstaligen...

http://www.ilcf.net/

Veel succes!

Reactie van Sophie op 22 Februari 2013 op 19.44
Goede tip! Dankjewel :)
Reactie van EN Elbers op 8 Maart 2013 op 12.03
Hoi!

Ook in ben gevallen voor de charmes van een fransman :) woon hier in imiddels al bijna 3 jaar en we hebben 2 kleine kinderen, ik ben op zoek naar een nederlandstalige oppas voor af en toe, misschien eens afspreken als je hier aankomt? Weet je al wanneer je verhuist?

Andere tips heb ik ook wel, waar ben je specifiek naar op zoek? Internations is een organisatie die elke maand een feest organiseerd voor buitenlanders in Lyon, dat is een goede plek om mensen te leren kennen en contacten op te doen. Verder is er een vereniging van nederlanders in Lyon (Lys-orange) waar je je bij aan kan sluiten. De alliance francaiçe geeft franse les. Laat maar weten of je nog meer info zoekt, mijn emailadres is elisabethelbers@gmail.com

Groet
Elisabeth

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

WORD OOK SPONSOR!

_______________

Uw donatie is nodig

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden