Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Werk gezocht in de buurt van Castelmoron sur Lot (47)

Hallo,

Ik woon sinds een aantal maanden in Frankrijk in Lot et Garonne  samen met mijn vriend. We runnen een pruimenplantage en zijn een huis aan het bouwen. Ik ben opzoek naar een bijbaan om iets bij te verdienden en tevens om een eigen bezigheid te hebben (zonder vriend). Mijn Frans is nog niet echt goed maar ik spreek naast Nederlands wel Duits en Engels. Ook ben ik net afgestudeerd en heb ik mijn bachelor Cultureel Erfgoed behaald en heb ik veel ervaring met het werken in de horeca. 

Ben jij iemand die uit de omgeving van Castelmoron sur Lot (straal van 40 km) en kun je nog wat hulp gebruiken? Dan hoor ik graag van je! 

Amy

Weergaven: 1044

_____________________________

☑️ Beste plaatser van dit bericht,

fijn dat je gebruik maakt van dit forum. Doe alsjeblieft mee met de discussie die volgt op je bericht! Reageer zelf op de reacties die anderen geven. Dat mag ook best een bedankje zijn. 

_____________________________

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20140729, Aquitaine, Werk Gevraagd


1
Reactie van Peter Hootsen op 30 Juli 2014 op 8.03

afstand tot Salles de Cadouin 24480?? Is dat geen probleem??

Reactie van Amy Brigitha op 30 Juli 2014 op 10.36

Hallo Peter,

Zelf woon ik in de buurt van Castelmoron sur Lot. Als ik het goed heb opgezocht is dit 1,5 uur rijden vanaf Salles de Cadouin. Dit is misschien een beetje ver, zou liever iets meer in de buurt hebben en ook nieuwe mensen uit omgeving ontmoeten. Maar bedankt voor je reactie. :)


1
Reactie van Peter Hootsen op 30 Juli 2014 op 11.23

Helemaal begrijpelijk, ik kon het niet inschatten omdat ik niet wist waar je woont. Succes met alles.

Reactie van Pieter op 30 Juli 2014 op 14.09

Misschien over een paar maanden druiven plukken in de Marmandais?

Kijk anders eens op de site van Gifi (een soort Franse Blokker met hoofdkantoor in Villeneuve-sur-Lot)

Een ander idee is de site indeed.fr, een soort banenzoekmachine waar je je eigen plaatsnaam en straal in kan vullen. En zoekwoorden (bijv. "anglais")

Reactie van Daan op 30 Juli 2014 op 16.28

Castelmoron, dat is niet zo ver hiervandaan. Kijk even op de site van de lotgenoten.fr of als je a.s. zaterdag (en nog een paar) wil komen helpen schoonmaken? (wisseldag appartementen) groet Daan

Reactie van Amy Brigitha op 1 Augustus 2014 op 10.51

Hey Daan,

Ik heb al een mailtje gestuurd naar de beheerder van lotgenoten, dus het is wachten tot ik wordt toegevoegd aan de groep! :) Ik zou eventueel wel kunnen helpen met schoonmaken. Heb je misschien wat meer info? Zoals locatie etc? Groet

Reactie van Daan op 1 Augustus 2014 op 13.55

Hai Amy, ik heb je een PBtje gestuurd, en toegevoegd als e-vriend:-) Hebben je hulp hard nodig morgen al!! groetjes, Daan

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Laatste nieuws uit Frankrijk

© 2024   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden