Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!Kijk een bij de Nedergids! De dienstverlener die je zoekt zul je daar vinden!Bent je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!Ola!

Na een prachtige 6 maanden in het uberchille Antibes te zijn geweest met mijn vriendin, hebben we het plan gevormd eind Oktober terug te gaan naar Decazeville (12). Er zijn veel manieren om werk te vinden, uit eigen ervaring weet ik dat deze site hier een uitermate geschikt platform voor is.

Mocht iemand iets weten, iemand nodig hebben, of een opbouwende mening hebben, reageer dan gerust.

Ik ben 28, ik ben sterk, ik werk hard, en heb veel ervaring in veel verschillende vakgebieden. Helaas is mijn Frans nog steeds niet goed genoeg om carriere-gericht te zoeken in Frankrijk, maar tot het zover is ben ik bereid alles aan te grijpen.

Cdlt,

Dyno Pascal

dynopascal@gmail.com

Weergaven: 332

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20120928, Midi-Pyrénées, Werk Gevraagd

Reactie van Bieke Dewaegheneire op 30 September 2012 op 18.57
Hallo Pascal,
Ik heb gehoord dat ze werknemers aanvaarden in de usine Ratier in Figeac. Ze zijn daar heel flexibel wat eventuele werkuren betreft. En er worden ook chauffeurs gevraagd bij DELBOS in de industriezone in Figeac. Ik wens jou heel veel succes. Als ik je kan helpen met het Frans laat het mij dan weten, ik ben Belg en praat goed Frans. Groetjes, Bieke
Reactie van Bieke Dewaegheneire op 1 Oktober 2012 op 13.15

Hallo Pascal,
ik heb mij vergist, ze zoeken werk bij aero-figeac à l aiguille, zone industrielle richting Ville Franche..

Reactie van Pascal Stuut op 1 Oktober 2012 op 22.53

Hey Bieke, bedankt voor je reactie. Ik ga er meteen achteraan. Frans leren moet me uiteindelijk wel lukken, maar ik hou het in mn achterhoofd. Aero-Figeac is prioriteit nr. 1, bedankt!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden