Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Werk gezocht bij voorkeur in Normandië

Hallo,

Mijn naam is Rob en ben al 23 jaar woonachtig in Twente. Laatste jaren ben ik wezen backpacken en roadtrippen door Frankrijk.  Afgelopen jaar heb ik 5 weken in voornamelijk de omgeving van Baubigny en Sciotot in een caravan aan het strand geleefd. Ik ben verliefd geworden op de streek en ben van plan om voor een langere tijd te gaan gaan kijken hoe het leven hier nu echt is.

Ik ben alleen op zoek naar werk. Het liefst ergens tussen St-Lo en Cherbourg.

Frans kan ik nagenoeg niet wat natuurlijk een groot nadeel is. Dit wil ik wel graag leren. Engels en Duits red ik mij goed mee.

Ik ben ongeveer 1.5 jaar terug op een HBO afgestudeerd als Product Ontwerper waar mijn voorkeur naar meubel en interieur ontwerp uitging. Werk in deze branche zou natuurlijk mooi zijn maar wat mij ook erg aantrekt is het werken op bijvoorbeeld een boerderij of boomgaard maar eigenlijk is alle werk meer dan welkom.

Ik ben een hardwerkende leergierige jongen die ook snel genoegen neemt met een lage levens standaard.

Kan iemand mij hier verder helpen?

Met vriendelijke groet,

Rob Nijsink

Weergaven: 877

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20140603, Basse-Normandie, Haute-Normandie, Werk Gevraagd

Reactie van Claudia ter Kuile op 4 Juni 2014 op 15.17

Hoi Rob, als je geïnteresseerd bent en dieren leuk vindt, hebben wij misschien wel werk voor je. Wij hebben een melkveebedrijf  tussen de appelbomen:-)  en zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen en eventueel kan vervangen als dat nodig is. Alles is te leren!  

Als je het iets lijkt maken we een keer een afspraak. 

Met vriendelijke groet,

Matthieu en Claudia

Reactie van Rob op 4 Juni 2014 op 16.28

Hallo Claudia,

Dit klinkt heel erg interessant. Ik ben op het moment niet in de buurt maar in Augustus ga ik weer richting Normandië. Ik zou graag een afspraak willen maken.

Kan ik u misschien per mail bereiken?

Met vriendelijke groet,

Rob Nijsink

 

Reactie van leroux op 4 Juni 2014 op 16.48

kijk eens bij Pole emploi - Leroy Merlin opent eerdaags in Cherbourg en mail naar alle "menuiseries" of ze misschien iemand nodig hebben 'voor het plaatsen van ramen ed

Reactie van Claudia ter Kuile op 4 Juni 2014 op 17.32

ja mail maar naar:  materkuile@hotmail.com

Reactie van Rob op 4 Juni 2014 op 19.05

Als het goed is heeft u een mail van mij gekregen.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden