WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

VERGEET AJB NIET OM DE ENQUÊTE HIERBOVEN IN TE VULLEN.

HET KAN NOG EEN PAAR DAGEN EN IS BEDOELD OM EEN PROGRAMMA OP MAAT TE MAKEN VOOR BEZOEKERS EN LEDEN VN DIT FORUM

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo,

Even een korte inleiding. Begin februari dit jaar ben ik met mijn partner naar Nederland gegaan om carnaval te vieren. Na de carnaval is mijn partner met de trein terug naar huis (Frankrijk) gegaan om te werken en ik zou nog heel even blijven. Dat heel even is uiteindelijk 3 maanden geworden ivm de corona en dat de grenzen gesloten waren. In die 3 maanden ben ik bij mijn familie verbleven en heb ik gewerkt via een uitzendbureau. Voordat ik ging werken heb ik van alles uitgezocht en contact gehad met instanties zoals de gemeente, belasting, zorgverzekering en IND over hoe alles werkt. Uiteindelijk was de conclusie dat ik mag werken in Nederland.

Ik kan in onze omgeving moeilijk werk vinden. En als ik werk heb gevonden dan is dit voor korte duur. Nu wil ik graag voor korte duur, enkele maanden, in Nederland werken en dan weer terug naar huis. Om daarna weer vervolgens voor korte duur in Nederland te werken.

Graag zou ik in contact willen komen met mensen die hier ervaring in hebben.

Wij wonen bijna 5 jaar in Frankrijk en zijn uitgeschreven uit Nederland.

Groetjes Iris

Weergaven: 539

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20201006, Contact Gezocht, Werk Algemeen

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...