Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Wie heeft er voor mij een bewoonbare schuur en een stukje land voor een Safari-tent?

Aan alle gelukkige nederlandstalige fransen,

Ik, kerngezonde, nog jong voelende vrouw van 58 wil graag het roer omgooien en weg uit dit regelstellige en drukke Nederland.
Ik heb deze oproep geplaatst omdat ik geen financiele mogelijkheid heb een huis te kunnen kopen.
Ik wil een stuk Wellness en Fitness en Danslessen aanbieden om in levensonderhoud te kunnen voorzien met de nodige cursussen in de spirituele behoeftes voor Nederlanders die in Frankrijk wonen en 's winters wel eens iets te doen willen hebben.
's Zomers kan het natuurlijk ook altijd nog, maar ik kan ook altijd nog in de toeristische sector werken en zo zou ik kunnen rondkomen.
Hiervoor heb ik dus die (schuur-bedrijfs)-ruimte nodig.
De spullen en de zin die heb ik al........nu nog de weg........een beetje hulp hierin.

Wie o wie zou mij hieraan kunnen helpen?
Mail gerust als u iets weet, naar: marianne.ruijter@quicknet.nl

Alvast mijn welgemeende dank en vriendelijke groetjes,
Marianne.

Weergaven: 323

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

Woningen Gevraagd

Reactie van Ada op 9 Juni 2010 op 11.56
Meid ik vind het dapper van je hoor, maar het advies van Louise is wijs en wees voorzichtig! Ik heb wel een stuk gras voor je tent en de schuur is er ook, maar die is erg oud en in gebruik door mijn man als rommel-maar-aan schuur! Kijk maar eens op onze site: www.geradane.web-log.nl
Spreek je Frans??? Erg belangrijk hier in Frankrijk!!!
Veel succes!
Reactie van marianne ruijter op 9 Juni 2010 op 13.27
Dankjewel Louise voor je goede raad, die ik overigens helemaal al had uitgespit.
Maar een waarschuwing telt voor twee, nietwaar?
Dus nogmaals bedankt dat je me attend maakt op de belangrijke punten.
'n lieve groet van Marianne.

En dan Ada, ik vind het zo lief van je aangeboden, ik zal het nog eens overwegen en nog extra letten op werk in Bretagne. Jammer dat het adres niet te vinden is op je leuke site, het ziet er overigens wél aantrekkelijk uit joh.
Dankjewel, ik kom er nog op terug en hoop dat ik je op een normale manier kan mailen(?).
Groetjes van Marianne.
Reactie van Miranda op 10 Juni 2010 op 13.48
Hoi Marianne, Stoer hoor je plannen. En een huis huren dan in Bretagne? Is dat financieel mogelijk? Ik woon sinds januari in Bretagne, en vind het helemaal niet makkelijk om werk te vinden. Wrs ook omdat mijn frans nog niet vloeiend is.. ook al red ik me aardig.. Ik zit nog midden in t geregel, als ik iets voor je kan doen...? miranda.jansen74@yahoo.com
In iedergeval veel succes
Groetjes, Miranda
Reactie van marianne ruijter op 25 Juni 2010 op 22.14
Hallo Susan,
Ik ben vanavond nét thuisgekomen van een werkvakantie en ik bel je deze week nog op, ik moet morgen nog met mijn moeder even naar het ziekenhuis er is iets misgegaan met haar in de vakantie.
Dus geef me nog eventjes de tijd om hier thuis alles te regelen voor haar, dan bel ik je écht zo gauw mogelijk.
Je berichtjes zijn écht aangekomen hoor, ik was alleen nog niet thuis om ze te beantwoorden.
Leuk dat je me berichtjes hebt gestuurd en tot gauw, want nu is het een beetje te laat in de avond om je nog te bellen. Ik ben ook harstikke moe op dit moment.
Misschien zondag dat ik je bel, tot dan hé?
Een lieve groet terug, Marianne Ruijter.
Reactie van Hans Jacobs op 28 Juni 2010 op 21.37
Beste Marianne,

ben jij de Marianne Ruijter die gevraagd heb of ik uit IJmuiden kom?
Dat is niet zo, maar tot mijn verbazing zag ik dat jij uit Heerhugowaard komt. Dit verbaasde mij zo dat ik hoe dan ook reageer omdat wij, mijn vrouw en ik, vorig jaar uit Heerhugowaard vertrokken zijn naar Frankrijk.

met vriendelijke groet

Hans Jacobs
van Ostadelaan 60 (oud adres)

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Laatste nieuws uit Frankrijk

© 2024   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden