Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Wie kan drop enz. vanuit NL voor mij meebrengen naar Axat

Bonjour, ik zoek mensen die regelmatig reizen van Frankrijk naar Nederland en andersom. Mensen die voor mij typisch nederlandse dingen kunnen meenemen en in mijn buurt wonen zodat ik af en toe een boodschappenlijstje kan meegeven. Ik zou graag onderandere drop, vlokken en hagelslag uit Nederland laten overkomen, aangezien ik zelf niet vaak naar huis terug kan. Ik woon in AXAT in de Aude, zijn er mensen die in de buurt wonen en die wat kleine pakjes voor mij in hun bagage kunnen stoppen, kunnen we misschien afspreken, mijn e-mail is susan.emmen@free.fr. Misschien tot gauw, Groet Susan

Weergaven: 139

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20110629, Goederen Transport, Languedoc-Roussillon

Reactie van rahma op 29 Juni 2011 op 11.45
lidel in france zachte zoete drop nu ook hier in france te  verkrijgen
Reactie van Leuntje op 30 Juni 2011 op 9.54
Hallo Susan, ik woon helaas niet bij je in de buurt. Maar wist je dat die dingen ook via internet kunt bestellen? Google op 'Nederlandse producten' en je krijgt een heel rijtje sites. Alleen kokosbrood... daar blijft lastig aan te komen ;-).
Reactie van EMMEN Susan op 30 Juni 2011 op 15.53
Helemaal te gek jullie berichten, bedankt voor de moeite, tot ziens Susan
Reactie van EMMEN Susan op 17 Juli 2011 op 14.39
Lieve mensen, ik wil iedereen bedanken voor jullie berichten, ik heb uiteindelijk een bestelling gedaan bij appiehein.com en dat is prima verlopen, serieus, netjes, verpakt, prima verlopen, ik raad het aan. En met mijn familie lukt het mij om het één en het ander over te brengen. Aan allemaal de vriendelijke groeten en als nog bedankt, Susan

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

PLAATS BERICHT...

COVIDNIEUWS

SPONSOR | ENTREPRISE

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden